Obavijesti

Show

Komentari 78

Zavodnik Lojzek postaje otac: S Monikom očekuje prvo dijete

Zavodnik Lojzek postaje otac: S Monikom očekuje prvo dijete
1

Alojz Kanceljak, jedan od farmera iz prethodne sezone showa 'Ljubav je na selu' živi s roditeljima i svojom djevojkom Monikom koja pomaže Lojzekovoj mami u vođenju imanja

VIDEO

Alojz Kanceljak (31) i Monika Peček (19) žive u Tuhelju s Alojzovim roditeljima. Iako je Monika, kazao je 'Lojzek', gradska djevojka, brzo se snašla u seoskim poslovima. Nedavno je preuzela kontrolu nad imanjem, pohvalio se farmer iz showa 'Ljubav je na selu'.

Pokretanje videa...

00:12

Par, koji se upoznao preko društvene mreže nakon što je Alojz bio u showu, sada čeka svoju prvu bebu, piše Zagorje.com

Roditelji srcolomca Lojzeka, kojeg su gledatelji prozvali i 'zagorskim Putinom', zadovoljni su njegovim odabirom družice, a još na početku veze nadali su se da će ljubav okruniti zarukama, a zatim i brakom te obitelji. 

No iako je Kanceljak obznanio svijetu da je zaljubljen, njemu dugo nakon showa nisu prestale stizati poruke obožavateljica. 

- Budući da Lojzek svaki dan ima barem stotinjak poziva preko mobitela od svojih obožavateljica širom Hrvatske, htio bih ga zaštititi i ovako javno reći da ga više ne zovu i ne maltretiraju. Ono kaj je bilo, bilo je, a sad želimo da nam se Lojzek smiri i skrasi. Monika nam se čini idealnom za to i mislim da bi mu po svemu jako odgovarala - rekao je Alojzov otac Joža (52). 

Farmer je u showu bio pravi zavodnik, a za njegovo srce borile su se tri djevojke, a Snježanu je i zaprosio pred kamerama. No ta ljubav pukla je brzo nakon showa, a oboje su nakon toga 'krenuli dalje'. 

- Da nije bilo emisije, tko zna bih li upoznao Moniku, tako da mi je jako drago da sam sudjelovao jer sam napokon sretan - ljetos je rekao bivši sudionik popularne emisije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane