Obavijesti

Show

Komentari 8

Zavođenjem do prvih bodova u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Zavođenjem do prvih bodova u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
5

Natjecatelji nisu ni počeli kuhati, a već u prvoj epizodi krenuli su s taktikama. Vlado će zavoditi, a Verica i Dragan će spajanjem namirnica pokušati smekšati Špičeka

VIDEO

Natjecatelji nisu ni počeli kuhati, a već u prvoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' krenuli su s taktikama. Dok mlađi brat kuha, stariji Vlado će zavoditi susjedu Katarinu, ali i Željku Klemenčić, a Verica i Dragan će spajanjem morskih namirnica s kontinentalnim pokušati smekšati Tomislava Špičeka i iz njega izvući najveće ocjene. 

Omiljena gastro emisija 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras će otvoriti novu sezonu u kojoj se dvadeset parova iz cijele Hrvatske bori za titulu najboljeg kuhara amatera. U narednih šest tjedana parovi će biti podijeljeni u dva tima, a led će probiti 'Bijeli tim' u kojem je ekipa s primorja. Čeka ih turbulentni start jer trebaju impresionirati žiri svojom kreativnošću i kulinarskim znanjem, i to na ovotjednu temu 'Bakino dvorište'.

Večeras natjecatelji imaju slobodan izbor namirnica koje će pronaći u dućanu na samom setu showa, no moraju paziti da ne skrenu sa zadane teme, odnosno da pripreme jelo koje će i njih i žiri podsjetiti na bakinu kuhinju. No 'Bijeli tim' već na samom početku iznenadit će žiri jer će umjesto tradicionalnih namirnica poput ribe, blitve i pašticade, većina kandidata odabrati meso.

Stiska s vremenom, uzbuđenje, trema i rad s drugim, tuđim kuharskim priborom poput noževa, lonaca i štednjaka mnogima će zadavati muke. Drago će se opeći, Anka porezati, Vladi će zagorjeti maslinovo ulje, Mirna će imati problem s paljenjem neposlušnog štednjaka, a Tomislav sa začinjavanjem mesa.

Međutim, neki će natjecatelji uspjeti naći vremena i za razonodu. Tako će dalmatinski galeb Vlado 'bariti' susjedu Katarinu, a kasnije će pokušati očijukati sa Željkom Klemenčić. Ivan, Anka i Franka će zapjevati dalmatinsku pjesmu, dok će Ljubica i Branka tražiti mjesto na kojem bi mogle isprobati jedinstvenu tehniku otkrivanja 'jesu li špageti dovoljno kuhani'.

Tomislav Špiček uvjeren je da bi kandidatima ove sezone trebalo biti lako jer, kako kaže, „ipak se kuha s četiri ruke, dva para oka i dva mozga“! Hoće li ga itko uspjeti iznenaditi već u prvoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', doznat ćemo večeras u 20 sati na RTL-u.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine