Show

Komentari 17

Uživo sa Splitskog festivala: Među gostima vampirica Olja, a Dori Pleško se podigla haljina...

Uživo sa Splitskog festivala: Među gostima vampirica Olja, a Dori Pleško se podigla haljina...

Nakon jučerašnjeg nastupa Doris Dragović Splitski festival se nastavio s retrospektivnom večeri. Kao i jučer, cijeli festival se održavao na dva mjesta, jer se program s Prokurativa uživo prenosio na Rivi

Nastavio se 61. Splitski festival, na kojem je jučer nastupala pjevačica Doris Dragović (60). Nakon tog velebnog koncerta uslijedila je Retrospektivna večer. Kao i tijekom prve večeri festivala, festival se održavao na dva mjesta te se prijenos izvedba s Prokurativa mogao uživo pratiti na Rivi.

Drugu večer vode voditelj Duško Ćurlić i voditeljica Doris Pinčić, a program je otvoren sa završnim kolom iz opere "Ero s onog svijeta" Jakova Gotovca.

Među izvođačima ove večeri bili su Alen Nižetić, Klapa Pinguentum, Damir Kedžo, Bože Jurić Pešić, Antonia Dora Pleško, Klapa Iskon i Goran Karan. Završetak ove večeri bila je pjesma "O kućo mala" Ive Tijardovića, koju su zajedno izveli svi izvođači.

Pjevačici Antoniji Dori Pleško tijekom nastupa se podsuknja haljine uzdigla do polovice bedara, a publika je to sve mogla vidjeti jer joj je duži dio haljine biodjelomično proziran.

Festivalu su prisustvovali i bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova supruga Daniela.

U publici je bila i Olja Einfalt Mihovilović, koja je javnosti poznatija kao "Vampirica Olja" iz emisije "Večera za 5".

Najčitaniji članci