Show

Komentari 11

Zayn i Louis: Ukrali su nam video na kojem pušimo 'travu'

Zayn i Louis: Ukrali su nam video na kojem pušimo 'travu'

Dečki su shvatili da im objavljivanje videa ne ide u prilog jer su razočarali fanove i naljutili političare i anti-rasističke udruge. Opaka krađa, kažu, već se istražuje

Nakon što je svjetlo dana ugledao video na kojem Zayn Malik (21) i Louis Tomlinson (22) na stražnjem sjedalu terenca puše 'joint', dečki su shvatili da im objavljivanje tog videa baš i ne ide u prilog. 

- Netko nam je ukrao privatni video i objavio ga. Užasnuti smo zbog toga - 'plaču' članovi britanskog boy banda dok njihov glasnogovornik napominje da se cijeli slučaj 'opake' krađe već istražuje. 

Tko zna, kad nađu krivca, ako on uopće postoji, dečki će možda video poželjeti zaštititi autorskim pravom i na taj način 'izmusti' malo 'love' iz cijele situacije. Nije da im treba, ali tako će možda barem djelomično 'osvjetlati obraz' pred mnogim obožavateljima koji su bijesni zbog njihovog ponašanja. 

Naime, osim što su se 'napušavali, Louis je u videu izgovorio riječ 'nigga', što u prijevodu znači 'crnčuga'. Time je uzrujao brojne anti-rasističke organizacije i političare koji su otvoreno kritizirali cijeli bend zbog neprimjerenog ponašanja.

Najčitaniji članci