Obavijesti

Show

Komentari 4

Zbog Mutti i 'štrace' Oliver Dragojević opet na sudu

Zbog Mutti i 'štrace' Oliver Dragojević opet na sudu
3

Branka Marić Mutti žalila se na presudu da je bivši ljubavnik Oliver Dragojević nije uvrijedio kad je za njihovu vezu rekao: “To je sve štraca”

VIDEO

Osjećam se kao da sam dobila Kristalni globus. U novom procesu imat ćemo novog suca. Da sam ja sutkinja koja je presudila da Oliver nije kriv jer nije bilo dokaza da je 'štracom’ nazvao upravo mene, mislila bih kako vrijeđa moju inteligenciju. Smiješno mi je kako se on na sudu branio da te riječi nisu bile upućene meni kad znam da je nekim ljudima pričao da to za mene nije trebao reći, kaže Branka Marić Mutti. Kaže da se s Oliverom, s kojim je deset godina bila u vezi, nije prvi put srela lani na sudu.
- Sreli smo se mi dvije godine prije i normalno pričali. No nakon što su me u javnosti izvrijeđali, nisam imala drugog izbora nego tužiti ih. Očekivala sam takvo što od nje, ali ne i od njega. Ne nakon takve ljubavi. U sudnici se nismo pozdravili. Susreli su nam se pogledi i nasmijao mi se. Prepoznala sam taj osmijeh - kaže Mutti. Sjeća se svakog detalja njihove veze.
- Oliver mi nije bio zgodan, no bio je šarmantan i zaljubila sam se. Na kraju sam ga ostavila zbog prevelikog pritiska. Njegova i Vesnina obitelj su vršile pritisak - kaže Mutti.
Osim što likuje zbog “male pobjede na sudu”, Mutti uživa i u društvu kćeri Aleksandre, koja se zbog revija na Cro-a-Porteru vratila iz Italije.
- Ima glumačkog iskustva i ako bi se ostvarila jedna ponuda koju ima, ostala bi živjeti u Hrvatskoj - kaže Mutti za Aleksandru.

MUTTI OLIVERU TU IZJAVU NEĆE OPROSTITI
Nije da ne znam praštati nego bi to za mene bilo poniženje, dodala je Mutti o ljubavničkoj sapunici Ivanišević - Halilović.
- Nije mi jasno ni kako je Vesna primila Olivera natrag. Pogotovo zato što ju je nazvao i rekao joj da voli drugu te da je napokon otkrio što je to prava ljubav. Ona ga je pitala tko sam ja, a on joj je rekao: 'Da je upoznaš, i ti bi se u nju zaljubila’, kaže Mutti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život