Show

Komentari 5

Zbog njega je Kardashian prešla na cajke: 'Nije mi to čudno, ona sluša moje pjesme 15 godina'

Zbog njega je Kardashian prešla na cajke: 'Nije mi to čudno, ona sluša moje pjesme 15 godina'

Fazlija je bosanskohercegovački pjevač folk glazbe najpoznatiji po pjesmama 'Malo viski, malo Coca-cola', 'Duga', 'Evo majko sina tvog', 'Još jednom reci da me voliš' i nekolicini drugih hitova. Vole ga i svjetske zvijezde

Mislim da sam nakon toliko godina rada i truda zaslužio da jedna moja pjesma postane svjetski trend - rekao nam je bosanskohercegovački pjevač folk glazbe, Fadil Fazlija (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma 'Helikopter' bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije postala je pravi hit na TikToku. Iako je izašla 2016. godine, svjetsku popularnost je stekla upravo preko ove, sve popularnije platforme.

Kourtney Kardashian (42) i njezina kći Penelope (9), objavile su video na kojem njih dvije plešu na Fadilovu pjesmu 'Helikopter' zajedno s bubnjarom Travisom Barkerom (44).

 

Na samom početku videa svi se počnu vrtjeti, a pri kraju se Kourtney i Travis počinju grliti, a Penelope se nastavi okretati ukrug.

- Ništa mi to nije čudno, ona sluša moje pjesme već 15 godina - našalio se Fadil, koji iza sebe na Balkanu ima puno veće hitove kao što su pjesme: 'Malo viski, malo Coca-cola', 'Duga', 'Evo majko sina tvog', 'Još jednom reci da me voliš'...

NY: 2021 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Najčitaniji članci