Obavijesti

Show

Komentari 59

Zbog njih djevojčice padaju u nesvijest i dečki ‘kradu’ imidže

Zbog njih djevojčice padaju u nesvijest i dečki ‘kradu’ imidže
6

BEZ CENZURE Otkrivamo tajne najpopularnijeg boy benda u povijesti u knjizi “One Direction: Kad snovi postaju stvarnost” koju izdaje 24sata

VIDEO

MTV ih je okrunio titulom najboljih izvođača 2013. i usporedio s Beatlesima. Razlika je samo u tome što su 1D u kraćem roku pokorili svijet od legendarne liverpulske četvorke. Također, do kraja 2014. zaradit će oko šest milijardi kuna.

Dečki iz Britanije u tom slučaju postat će prvi boy bend milijardera. Niall Horan (20), Zayn Malik (20), Liam Payne (20), Harry Styles (19) i Louis Tomlinson (21) odmalena su bezuspješno nastupali u klubovima i pohađali satove glume. Sve se promijenilo nakon što su se 2010. prijavili u britanski glazbeni show “The X Factor”. Unatoč talentu, ni jedan od njih nije dogurao do finala. Ali zahvaljujući članici žirija Nicole Scherzinger (35), koja je nagovorila vlasnika licencije emisije Simona Cowella (54), nisu izbačeni iz natjecanja, nego su im ponudili da osnuju bend. 


- Predložio sam dečkima da se nazovemo One Direction jer to ime najbolje govori kako imamo isti cilj, a to je uspjeh - rekao je Harry Styles.

Pjevač, koji je prije slave radio u pekari, otkrio je i zašto se osjeća kao kralj na pozornici.


- To što često paradiram bez odjeće ojačalo mi je samopouzdanje i zato nemam tremu kad nastupam - ističe Harry Styles.

Kako bi mogli snimiti prvi album “Up All Night”, Cowell im je dao 11 milijuna kuna. Tada je i započelo njihovo osvajanje svjetske scene. Prvi singl “What Makes You Beautiful” postao je treći najbrže prodavani singl u 2011., a u prvom tjednu objavljivanja prodan je u 153.965 kopija. Uslijedio je nosač zvuka “Take Me Home”, koji je s prvim albumom otišao u nakladi od 15 milijuna primjeraka.

Koncerti, reklame i proizvodi s njihovim logom učinili su ih 2012. najbogatijim mladim Britancima sa zaradom od 490 milijuna kuna. Od tada im se bogatstvo rapidno povećava. 
Sve o bendu pročitajte u knjizi “One Direction: Kad snovi postaju stvarnost” koja kreće u prodaju 21. studenog na svim kioscima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara