Obavijesti

Show

Komentari 102

Zbogom, Ševa: Zvijezda 'Noćne more' umrla u snu

Zbogom, Ševa: Zvijezda 'Noćne more' umrla u snu
19

Zvonimira Levačića našli su mrtvog u stanu na Peščenici. Ševa je odbio otići u bolnicu, iako je bio bolestan. Njegova smrt šokirala je prijatelje

VIDEO

Posljednjih dva mjeseca bio je krhkog zdravlja. Iako je uzimao terapiju, pluća i srce su ga razarala jer je puno pušio, kazao je Božidar Kunštić, producent Noćne More koji je pronašao tijelo. Zvonimir Levačić Ševa (67) umro je u snu oko 3 sata u kući na zagrebačkoj Peščenici. Živio je sam od smrti majke, prije tridesetak godina. Hitna pomoć posjetila ga je ranije taj dan i htjela ga odvesti u bolnicu, no on nije dao. Suradnica na OTV-u Vesna Kljajić kaže da je Ševa prošli tjedan bio na sistematskom, a nalazi su mu bili odlični. To je potvrdio i urednik ‘Noćne more’ Željko Malnar (66) koji se, kaže, uvijek šalio da će ih Ministar obrane Republike Peščenice nadživjeti.
- Prije tri dana Malnar i ja smo bili kod njega, razgovarali i donijeli hranu. Pomeo je dvorište i oprao veš. Nismo znali da mu se stanje pogoršalo - kazao je Kunštić. Saborski zastupnik Pero Kovačević, koji je nekoliko puta gostovao u emisiji, rekao je da je sićušni Ševa bio poseban čovjek.
- U mračnom dobu pronašao je način da nas intrigira i zabavi. S njim sam bio prijatelj, svi koji su došli u doticaj s njim su mu bili prijatelji, njegov smijeh, smisao za humor će biti razlog zašto ćemo svi žaliti - kazao je Miroslav Ćiro Blažević (75). Zlatan Zuhrić Zuhra (48) šokirao se čuvši da je Ševa preminuo. Nije ni znao da je bolestan. Glumac kaže da ga je volio. Bivši general HVO-a i bivši saborski zastupnik Ante Prkačin (56) često je gostovao kod Malnara. Kaže da je Ševa bio drag čovjek.
- Njegovu smrt doživljavam kao da sam izgubio nekog puno bliskijeg - kaže. Književnik Predrag Raos (58) rekao je da je Ševa živio u svom svijetu i da su ga svi voljeli.

'VOLJELI SMO GA KAO BRATA'
Bez njega ‘Noćna mora’ više neće biti ista. Od svih tamo, njega sam najviše volio. Bio je kotač koji je sve pokretao. Pripremit ćemo oproštaj, najvjerojatnije u ponedjeljak, jecao je Sead Hasanović. Popularni Braco Cigan kaže da ne prestaje plakati za najboljim prijateljem Ševom. Bivša članica družine s OTV-a Slađana Petrušić Slađa (27) kaže da joj je jako žao zbog Ševe.
- Svi smo bili velika obitelj, jako povezani. Shrvana sam - jedva je govorila Slađa. Željko Malnar odrastao je u istoj ulici kao Ševa. Poznavali su se od djetinjstva. Oduvijek je hvalio Malnarovu majku koja se brinula o njemu kao o svom sinu. Zato je jako volio Željka, prateći ga svuda.
- Sustigle su ga godine u kojima nije štedio jetra i srce. Ševa nekoliko tjedana nije sudjelovao u snimanju emisije zbog bolesti. Bio je jako sretan jer smo mu preuredili kuću. U petak je majstor trebao doći postaviti vodu - prisjećao se tužno Malnar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti