Show

Komentari 17

Zdravka sada ima 74 kilograma i silno bi voljela plesati na svili

Zdravka sada ima 74 kilograma i silno bi voljela plesati na svili

Splićanka se dugo vremena borila s pretilošću, a odluka da se prijavi u 'Život na vagi' nije bila njezina. Natjerale su je prijateljice, koje su joj rekle da je krajnje vrijeme za promjene. A do promjena je itekako i došlo

Zdravka Kapetanović (42) napustila je show 'Život na vagi' samo tri dana prije finala, no ipak je u finalnoj epizodi briljirala. U show je ušla sa 123 kilograma, a iz njega je izašla lakša za 48,6 kilograma te sada ima nevjerojatnih 74,4 kilograma. Izgubila je 39,5 posto tjelesne mase i osvojila nagradu za 'nefinaliste' koja iznosi 50.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Zdravka je po izlasku iz showa zaključila kako su je kolege izbacili iz natjecanja kako bi mogla osvojiti 'utješnu' nagradu.

- Slažem se s odlukom drugih kandidata i nadam se da ću do finala opravdati njihovu veliku vjeru u mene. Očekivala sam glasanje u tom smjeru jer su svi uz mene da osvojim nagradu kao najbolji nefinalist - rekla je nedavno Zdravka za RTL.hr

U 'Životu na vagi' bilo joj je nezaboravno i stekla je dragocjeno iskustvo

- Zaista je vridilo biti dio ove priče, upoznati sve te drage ljude - ostale kandidate, živjeti i rasti s njima, imati trenericu Maju kraj sebe - veliko bogatstvo, kao i sve ostale članove stručnog tima. Nadam se da sam ostavila veliki trag u cijeloj ovoj priči, ponosna sam i zadovoljna - govori Zdravka. 

Splićanka se dugo vremena borila s pretilošću, a odluka da se prijavi u 'Život na vagi' nije bila njezina. Natjerale su je prijateljice i kolegice, koje su je zatvorile u sobu, stavile pokraj nje vagu i rekle joj da je krajnje vrijeme za promjene. Njezini bližnji su plakali i veselili se kada su vidjeli koliko je napredovala.

Zdravka je po zanimanju učiteljica, radi u Centru za autizam i ima dječju igraonicu, nije u braku, a kao svoje najveće strasti ističe putovanja, šminku, druženja i Hajduka. Zbog prekomjerne težine nije mogla putovati koliko je htjela, kao ni uživati u adrenalinu o kojem je skoro pa ovisna. Ipak, silno se nada da će se jednom okušati u plesu na svili i da će trčati maraton.

Rano je ostala bez oca te je često isticala da joj je majka najvažnija osoba u životu i najveća junakinja, mada obožava i dvoje nećaka. Sve negativne komentare koje je čula na račun svog izgleda potisnula je iako je na početku showa priznala da je znalo biti baš uvredljivih izjava. 

Najčitaniji članci