Obavijesti

Show

Komentari 13

Zdravko Čolić: Mislim kako bih oprostio ženi prevaru

Zdravko Čolić: Mislim kako bih oprostio ženi prevaru
1

Pjeva 40 godina i prodao je milijune ploča, a prije dva tjedna rasprodao je zagrebačku Arenu. Kaže kako ga kod žena najviše privlači inteligencija

VIDEO

Jako se radujem dolasku u Zagreb! Nisam očekivao da ću rasprodati Arenu, a čujem da smo mogli raditi i drugi koncert, kaže Zdravko Čolić (57). U Zagrebu nije nastupao pet godina i 8. ožujka najavljuje dvosatni presjek hitova iz cijele karijere
- Možda malo i 'upeglamo’ ljude, ali kome je dugo, nek’ izađe i prošeta - smije se pjevač. Na koncertima mu na pozornicu još doletavaju grudnjaci i prati ga glas da je osvojio tisuće žena. Čola grudnjake ne nosi kući, niti žene popisuje u “crnu knjižicu”.
- Nikad nisam imao tako nešto! A te priče o mojim osvajanjima su pretjerane - kaže. Volio je samo tri žene. Oženio se u 50. godini.
- Sandra i ja zabavljali smo se 11 godina i shvatio sam da žena koja me toliko trpjela treba biti moja žena - rekao je. Kod supruge, ali i žena općenito, privlači ga inteligencija.
- Nema bolje stvari nego kad čovjek kraj sebe ima pametnu ženu. To je važnije i od ljepote i od seksa - ističe. Supruga bi mu, kaže, vjerojatno oprostila prevaru, a možda bi oprostio i on njoj, iako je Bosanac.
- U životu se svašta može dogoditi u nekim okolnostima, ali važna je odanost, da znaš da netko stoji uz tebe - smatra Čola.
Kao najdražu pjesmu izdvaja “Sinoć nisi bila tu”. Na festivalu u Sarajevu 1972. trebala ju je pjevati Josipa Lisac, ali je bila u Kanadi, i tako je počela Čolina solo karijera. Svoju najprodavaniju pjesmu “Druže Tito, mi ti se kunemo” nikad nije pjevao na koncertima.
- To je revolucionarna pjesma i pjevao sam je samo na priredbama. Četiri puta sam pjevao Titu i za doček Nove na Brijunima ga poljubio. Bio je karizmatičan i znao je s ljudima. A tko ga nije volio, imao je pasoš da ode.

S LOKICAMA SE NE ČUJEM I NE VIDIM
Lokice su bile moja ideja. Pjesma za Zagrebfest tražila je neku takvu grupu, a publika je tako dobro reagirala da smo ih odlučili zadržati. Ne čujem se i ne vidim s njima. One su danas udane žene, a i naš odnos je bio poslovan. Nismo bili prijatelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti