Obavijesti

Show

Komentari 29

Zebo bio u zatvoru: Prebio sam očuha jer mi je tukao majku...

Zebo bio u zatvoru: Prebio sam očuha jer mi je tukao majku...
8

Nakon što je Brođanin vidio da se dio gledatelja zgraža jer stanari Big Brothera Tomislav i Orky oblače pelene i baletne suknjice, odlučio im je dati podršku, pa je pelene obukao i on

VIDEO

Jednom sam završio u zatvoru jer sam prebio očuha koji mi je ošamario mamu, povjerio nam se Daniel Tomić Zebo (24), bivši natjecatelj Big Brothera i youtuber. Objasnio je kako je očuhu, koji je, tvrdi Zebo, nasrnuo na njega i vrijeđao mu majku sa 16 godina razbio arkadu, dok mu je s 18 godina zadao frakturu nosa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58
Ozbiljno je shvatio pripreme za ljeto: BB Zebo je gol 'do jaja'
Ozbiljno je shvatio pripreme za ljeto: BB Zebo je gol 'do jaja'

- Od tada gazim sve nasilnike koji tuku žene, pa da vide kako je bilo toj ženi - kaže nam Zebo. Komentirajući izjave Ante Biuka (40) koji se u Big Brother kući hvalio kako je bivšoj ženi nogom izbio kamenac iz bubrega, Zebo kaže kako je alergičan na osobe kojima pada na pamet nasrnuti na slabije od sebe.

- Nikako nije u redu udarati nekoga, pa ni one sebi ravne, a pogotovo ne žene. Alergičan sam na takve tipove i to ne mogu razumjeti - rekao nam je Brođanin. 

Osuđen radi nasilja: Zebo tvrdi kako se veseli ratifikaciji Istanbulske konvencije

Youtuber naglašava kako se zalaže za ratifikaciju Istanbulske konvencije. Iako je nije u potpunosti pročitao, zna da je to 'prava stvar'. 

Podsjetimo, Brođanin se proslavio skečevima koje je snimao s bakom Anicom (75), dok joj iz Centra za socijalnu skrb to nisu zabranili. Smatrali su da Anica, koja od njih prima naknadu, dodatno zarađuje putem YouTubea, a nije im se dopalo ni bakino psovanje na snimkama. Zebo kaže da baka privatno ne psuje, ali kad su snimali, uvijek se pridržavala scenarija.

Zebo je u vezi sa sugrađankom Lorenom koja ga je dočekala nakon što je izašao iz Big Brother kuće.

 

Ljubav moja jedina ❤

A post shared by Zebo Daniel Tomic (@zzeebo) on

Nakon što je vidio da se dio gledatelja zgraža jer stanari Big Brother kuće Tomislav Roso (26) i Antonio Orač Orky (27) oblače pelene i baletne suknjice, odlučio im je dati podršku.

- Ova fotografija je posveta za moja dva frenda koji šetaju u pelenama. Zebo je uz njih i neka pojedini imbecili vide koliko me zapravo boli k*** za njihove komentare. A vas dvojica, Tomo i Orky, kad budete izašli iz showa i čitali ovu poruku, Zebo će do tada već naučiti hodati - našalio se Brođanin. 

Pročitajte još i ovo! Ovi celebrityji uopće ne stare. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...