Obavijesti

Show

Komentari 0

Zebra Dots 17. travnja sviraju u zagrebačkom Vintage Baru

Zebra Dots 17. travnja sviraju u zagrebačkom Vintage Baru
2

'Točkaste Zebre' će u četvrtak, 17. travnja, nastupiti u kultnom zagrebačkom Vintage Industrial Baru, gdje će zasigurno skroz rasplesati okupljenu publiku

VIDEO

Bilo je samo pitanje vremena kada će zagrebačka publika imati priliku uživo i punom sjaju doživjeti glazbenu poslasticu – Zebra Dots .

'Točkaste Zebre' će u četvrtak, 17. travnja, nastupiti u kultnom zagrebačkom Vintage Industrial Baru, gdje će zasigurno rasplesati okupljenu publiku i još jednom pokazati kako su njihovi nastupi uživo sasvim nova, energizirana, dimenzija studijskog materijala „Walking On A Chance“ (2012., Universal Music).

VIDEO

Pod imenom Zebra Dots krije se šest istaknutih glazbenika iz Hrvatske i Slovenije od kojih ne treba očekivati išta generičko ili tradicionalno. Koolade (vokal), Sasha Alexandra Danilova (vokal), Ivo Rimc (bubnjevi), Andraž Mazi (gitara), Erik Marenče (klavijature) i Jernej Kržić (bas) kreirali su plesni zvuk s elementima hip-hopa, funka, jazza i popa te u studenom 2012. objavili sjajan album prvijenac "Walking On A Chance".

Sa spomenutog prvijenca dosad su objavili singlove " Walking On A Chance", "Don't Try", dvostruki "Outta My Mind/Pokvareni telefon" , od kojih su upravo zadnje spomenuti početkom godine dosegnuli značajan uspjeh – „Outta My Mind“ došao je na sam vrh Deezer Top 100 ljestvice najslušanijih singlova, a oba singla su ušla i u službenu nacionalnu listu singlova Instituta hrvatske glazbe - HR Top 40.

I dok svi spomenuti singlovi te prateći remixevi istih solidno vibriraju regionalnim eterom i strujaju internetom, nastupi uživo su potpuno nova dimenzija skupine Zebra Dots – u što se publika može uvjeriti u četvrtak, 17.04.2014. u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

Upad na koncert je 30 kuna, a vrata kluba otvaraju se u 21 sat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu