Obavijesti

Show

Komentari 9

Žele se zaljubiti: Mlade Julie i Mihaela u lovu na Savršenog...

Žele se zaljubiti: Mlade Julie i Mihaela u lovu na Savršenog...
5

Julie Pavlović i Mihaela Muhvić pokušat će osvojiti srce Gospodina Savršenog

VIDEO

Produkcija televizijskog showa 'Gospodin savršeni' koji u rujnu kreće s emitiranjem druge sezone, predstavila je nove dvije djevojke koje će se boriti za srce misterioznog muškarca. 

Prva djevojka je Julie Pavlović koja ima 20 godina, a djetinjstvo je provela odrastajući u Americi gdje je sa sestrom gledala američku verziju showa 'The Bachelor'. Julie se nada kako će i ona putem televizijskog showa upoznati ljubav svojeg života. 

Slično razmišljanje ima i Porečanka Mihaela Muhvić koja je samo tri godine starija od svoje suparnice. Iako trenutno radi u casinu u Poreču, Mihaela planira postati mlada poduzetnica te smatra kako joj ništa neće zasmetati na tom putu.

U borbu za Savršenog krenule su i Zagrepčanka Barbara Mucić (21), slovenska pjevačica Nuša Rojs(28), 19-godišnja studentica prava Silvia Pokrajac, studentica medicine Samra Čataković (23), fizioterapeutska tehničarka iz Sarajeva, Maja Đukanović (28), zatim Gabrijela Divković (21) koja dolazi iz Novske, a studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku. 

Tu su još i Monika Kelčec (30), koja radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo te Emily Živčić (24). Ona dolazi iz Duge Rese, a studira na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu