Obavijesti

Show

Komentari 11

Željka Luki poručila da odlično mijesi: Ispali su mladi Osječani

Željka Luki poručila da odlično mijesi: Ispali su mladi Osječani
5

Katarini i Luki nije pomogla niti Ivanova 'folklorna' kulinarska kuta niti popis namirnica koje su im u zadatak ostavili Višnja i Blaženka. Njihov teleći kotlet na milanski način nije oduševio žiri

VIDEO

Mladim Osječanima Katarini i Luki nije pomogla niti Ivanova 'folklorna' kulinarska kuta niti popis namirnica koje su im u zadatak ostavili Višnja i Blaženka. Njihov teleći kotlet na milanski način nije oduševio žiri, pa su prijatelji sinoć napustili gastro show showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Kuhanje prema popisu namirnica suparničkog tima nije lak zadatak. I dok su neki poput Filipe i Petre, te i Željka i Snježane bez problema odradili zadatak i pred žiri na kušanje donijeli sočnu španjolsku paellu i kozice na sicilijanski, pojedine je kandidate tuđi recept razljutio. 

Popis namirnica za curry od piletine i kozica razljutio je Osječanina Marija već na samom početku jer su Franka i Mirna na listu zaboravile napomenuti vrhnje. 'Nije mi bio jasan recept od samog početka. Netko je s interneta skinuo recept koji nikada nije sam skuhao', komentirao je žalostan Mario nakon što je od žirija dobio ukupno 16 bodova.

Njegovi sugrađani Katarina i Luka sinoć nisu prikupili dovoljno bodova za ostanak, pa su se od showa oprostili s telećim kotletom na milanski način. Međutim, nisu otišli bez pohvala žirija. Naime, Željka Klemenčić je ostala iznenađena njihovom domaćom tjesteninom pa je Luki poručila da samo tako nastavi i dalje jer 'mijesi tijesto k'o veliki'! Naravno, prijateljima Katarini i Luki će ovaj nastup ostati u jako lijepom sjećanju jer su stekli puno prijatelja, ali i puno toga naučili.

Crveni tim izgubio je svoju prednost naspram Bijelih, pa će tako primorci sljedeći tjedan u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' biti počašćeni za određenu privilegiju.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine