Show

Komentari 10

Željka stylingom 'ukrala' svu pozornost u finalu showa: 'Wow, ovo je bilo neočekivano'

Željka stylingom 'ukrala' svu pozornost u finalu showa: 'Wow, ovo je bilo neočekivano'

Gledatelji showa Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! su zadovoljni pobjednicom blagdanskog izdanja, no svu pozornost gledatelja je uzela članica žirija Željka Klemenčić sa svojim stylingom koji je oduševio, a gledatelji su njezin izgled ovako ocijenili...

Završilo je finale blagdanskog izdanja Tri, dva, jedan - ho, ho, ho! i gledatelji su bili zadovoljni pobjednicom Ivanom iz Dubrovnika koja je odlučila podijeliti svoju nagradu onima kojima zbilja treba.

- Mislim da je pokazala najviše promišljenosti i kreativnosti, to je nadgradnja koja se treba vrednovati – rekla je Željka Klemenčić

A Ivanu su Željkine tople riječi raznježile pa se rasplakala od sreće.

- Biti najbolja ispred svih tih vrhunskih ljudi je nevjerojatno, razmišljam o ponosu moje mame i djece… No nitko nije ovdje došao radi pobjede ni nagrade, a uskoro ćemo u Dubrovniku održati jednu humanitarnu večeru i ovaj Prima poklon-bon od 15 tisuća kuna će ići nekome kome zaista treba - rekla je pobjednica Ivana.

Osim što su bili oduševljeni Ivaninom nesebičnosti, gledatelji nisu mogli prestati komentirati styling članice žirija Željke Klemenčić i svi su došli do istog zaključka.

'Željka je u finalu zablistala', 'Večeras su posebne i lijepe i Željka i voditeljica',' Željka nikad ljepša, baš joj ova haljina i frizura pristaju',' Željka super izgleda,ljepša od Marijane',' Željka mi večeras izgleda savršeno', komentirali su gledatelji.

Najčitaniji članci