Obavijesti

Show

Komentari 5

Željkica probila led i oduševila Severa: Briljirala u retro stilu...

Željkica probila led i  oduševila Severa: Briljirala u retro stilu...
4

Prva kandidatkinja na kraju je odabrala crnu haljinu s bijelim točkicama, crveni sako i štikle, koje je kombinirala s malom crnom torbom i bijelim perlama

VIDEO

Prva je na redu bila Željkica Jakoplić, studentica iz Krapinskih Toplica koja trenutno studira i živi u Zagrebu, a osim u shoppingu, najveći dio slobodnog vremena voli provoditi pripremajući najrazličitije slastice kojima je odlučila počastiti svoje modne suparnice.

Nakon ugodnog međusobnog početnog ćaskanja, djevojkama se u videoporuci javio i Robert Sever koji im je ukratko ponovio pravila showa. Natjecateljice imaju ukupno četiri sata i 2000 kuna da slože zanimljivu i odvažnu modnu kombinaciju koja odgovara temi tjedna - povratku u modu pedesetih godina.

Željkica je ubrzo krenula u lov na krpice, a njezina shopping partnerica bila je prijateljica Elizabeta koju poznaje još iz vrtićkih dana.
Prva se kandidatkinja odlučila za pomalo neočekivan redoslijed pa je tako prvo otišla na frizuru, što se Robertu Severu posebno svidjelo, a dok su nastajale Željkičine lokne, ostale su djevojke odlučile pročešljati njezin ormar i analizirati njezin stil.

Željkica je na kraju odabrala crnu haljinu s bijelim točkicama, crveni sako i štikle, koje je kombinirala s malom crnom torbom i bijelim perlama. Sve je upotpunila šminkom i jarko crvenim ružem. Došlo je vrijeme da izađe pred ostale djevojke, ali i Severa koji je prvi komentirao njezinu kombinaciju.

Izrazito šarmantno je odradila tjednu temu i već na početku tjedna nam pokazala kako se zapravo može odlično odraditi tema koja je poprilično riskantna i retro, dodao je Sever, pohvalivši čak i crveni sako prema kojem je isprva bio vrlo skeptičan. Već na početku tjedna ovo je vrlo lijepo i pozitivno iznenađenje. 

- Nije mi izazvala nikakav efekt - komentirala je Ana dodijelivši joj sedmicu.

Sve je super, sve si lijepo iskombinirala. Sviđaju mi se crvene štikle i sako - pohvalila ju je Lucija, no na kraju joj je ipak i ona dala ocjenu 7 jer joj je nedostajalo još malo detalja. Ines je najveća zamjerka bila torbica koja, po njezinu mišljenju, nije odgovarala zadanoj temi, a Željkici je dodijelila još jednu sedmicu.

- Ruž i frizura nisu dovoljni kako bi zadovoljila temu, ali mi se svidjelo kako je sveukupno izgledala - kazala je Josipa, podignuvši još jednu sedmicu. Željkica je za prvu ovotjednu modnu kombinaciju inspiriranu 50-ima zaradila vrlo dobrih 28 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:05
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...