Obavijesti

Show

Komentari 7

Željko Car iz 'Anna': Mate Mišo Kovač obožavao je moj gulaš...

Željko Car iz 'Anna': Mate Mišo Kovač obožavao je moj gulaš...
1

PRIJATELJI Željko Car iz ‘Anna’ veliki je meštar Viteškog reda, a devet godina svirao je sa šibenskom legendom Matom Mišom Kovačem. Obožava životinje i ima svoj ranč

VIDEO

Umirovljenog policajaca Željka Cara (50) koji se natječe za pobjedu u RTL-ovu showu ‘Anno - Ljeta Gospodnjeg 925’ u rodnoj Koprivnici poznaju kao okorjelog rokera. Zato su se njegovi prijatelji iznenadili i kad mu je posao prije 15-tak godina ponudio legendarni šibenski pjevač Mate Mišo Kovač (75).

- Pohvalio se cijeloj obitelji kad ga je Mišo nazvao i pitao želi li postati vođa njegova benda. Gotovo devet godina dijelio je pozornicu s Matom - rekla je Željkova sestra Biserka. Kaže da je njezin brat već s osam godina sam naučio svirati bubnjeve pa je tako 2001. postao Mišin bubnjar. Ubrzo je počeo svirati i bas gitaru i postao Kovačev najbliži suradnik. Na američkoj turneji jeo je, spavao i živio s Mišom. Željko je, kaže njegova sestra, dalmatinskog pjevača često dovodio u Koprivnicu gdje su se častili podravskim specijalitetima. Mišo je redovito hvalio Željkov lovački gulaš. Na svom ranču gdje brine o konju Campariju često pjeva omiljene Mišine hitove “Dalmatino” i “Svi pjevaju”.

- Znao se šaliti kako mu je teško biti s Kovačem na bini jer kad Mišo digne ruke, publika odmah počne pjevati s njim u glas. Govorio je “da ja dignem ruke, publika bi poludjela na mene jer bi pjesma bila falš” - ispričali su nam Željkovi prijatelji. Kad se Mišo 2011. borio sa zdravstvenim tegobama i mjesecima ležao u bolnici, Željko je bio shrvan premda tad već dvije godine nisu zajedno nastupali.

- Zabrinuo se za svog prijatelja jer je, govorio je Željko, od Miše naučio važne životne lekcije i o životu i o poslu - rekla je Gordana, Željkova partnerica. Željko danas ima ranč kojeg je kupio prije deset godina. Najviše voli brinuti o životinjama. Ondje mu često pomažu sinovi Dejvi i Ivan. Njih dvojica vjeruju da njihov otac ima velike šanse pobjediti u showu i vratiti se kući u Koprivnicu s nagradom od 500.000 kuna.

- Naš tata je oduvijek zaljubljen u povijest. Često ide na razne festivale i manifestacije odjeven kao vitez, nosi štit i oklope. Sam zna izraditi alat i oruđe, a nije izbirljiv ni kad je hrana u pitanju pa će se lako nositi s time da neće jesti namirnice kojih nije bilo u 10. stoljeću poput krumpira. Vjerujemo da će se snaći i nametnuti u dvorcu Ribnik kao pravi vođa - rekli su Ivan i Dejvi.

Ponosni su na svog oca koji je 15 godina radio kao policajac. Bio je najbolji učenik svoje generacije u policijskoj školi, a sudjelovao je i u Domovinskom ratu gdje je bio viši stožerni narednik. Uz sve to, kaže, da je meštar Viteškog reda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga