Obavijesti

Show

Komentari 150

Željko: Htio bih djevojku poput Ave, da je opičena i jako lijepa

Željko: Htio bih djevojku poput Ave, da je opičena i jako lijepa
7

Uroš ju je izvrijeđao i ponaša se prema njoj kao da je zadnja glupačica na svijetu, no Avu to ne brine. Dopala se Željku koji je to i njoj i svima jasno dao do znanja

VIDEO

Nakon što ga je razljutio Uroš, koji se pred Majom Nikolić hvalio da se stalno seksa s Avom, Željko Stojanović Velikom bratu je u ispovjedaonici rekao da je njegova idealna žena neka djevojka poput splitske starlete. Nabrojao je sljedeće kvalitete koje bi njegova djevojka morala imati: 

- Mora biti izuzetno lijepa, biti luda skroz, totalno. Ne treba biti nešto ekstra pametna, važno je da bude opičena, da ima veliko srce. Visoka bi trebala biti više od 170 centimetara, a boja očiju i kose me ne zanimaju. Može biti i skroz bijela, nema veze to, odnijet ću je na kvarcanje. Važno mi je da ima sise, ako nema stavit ćemo silikone, ali želim da ima izuzetno lijepu facu i da bude lujka, nešto na primjer kao Ava, ali ono, da je baš lijepa. Tako ću se barem uvijek smijati do kraja života sa suprugom ako se budem oženio - izdiktirao je Željko u ispovjedaonici.

Dodao je još da bi, kad bi se napio u diskoteci, 'bario' Avu. Bilo bi mu zanimljivo i da završi s Majom Nikolić budući da su se jako posvađali. 

Ava se pripremila za Uskrs

U međuvremenu, kako bi dočekala katolički Uskrs čista pred sobom, Ava je izrazila želju da se ispovjedi i izvine jednoj osobi koja je prema njoj bila divna i korektna, a to je Aneta. 

- Stekla sam pogrešno mišljenje o njoj i žao mi je zbog toga - rekla je Ava te dodala da želi što prije ući u kuću da se druži sa Anetom. Makedonku je molila da joj oprosti i zahvalila joj na pažnji, a zatim su se grlile. 

Maja Nikolić srdačno je izgrlila Avu i Uroša i rekla im da je jako sretna što su osvojili imunitet i što su oboje pošteđeni nominacija ovaj tjedan. 

'Zavide Avi što je slobodna'

Avin otac je pak u posebnoj emisiji 'VB Magazin' pričao o svojoj kćeri. Rekao je da mu se sve čini da su ostali stanari ljubomorni na Avu zato što je slobodna, ali ne zato što se skine bez srama, već je slobodnog srca i duše.

- Ona ne zna glumiti. Ako je i bilo seksa u kući, bilo je zbog strasti, a ne zbog cipela i torbi koje će od nekog dobiti - rekao je Ivica Karabatić.

Dodao je kako je kćeri sam osmislio styling, da je improvizirao jer su ostali bez dosta odjeće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba