Obavijesti

Show

Komentari 3

Željko Joksimović stiže u Arenu Varaždin: 'Hajde da nam jesen počne s ljubavlju. Čekam vas!'

Željko Joksimović stiže u Arenu Varaždin: 'Hajde da nam jesen počne s ljubavlju. Čekam vas!'
3

Ovaj nastup čini Željka Joksimovića najčešćim gostom u Areni Varaždin otkako je izgrađena 2009. godine

VIDEO

Jedan od najpoznatijih regionalnih glazbenika, Željko Joksimović, sprema svoj šesti koncert u Areni Varaždin. Koncert će se održati u petak, 15. rujna.  

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Ovaj nastup čini Željka Joksimovića najčešćim gostom u Areni Varaždin otkako je izgrađena 2009. godine. Njegovi koncerti u Varaždinu nisu samo glazbeni događaj, već su dokaz posebnog odnosa između Željka Joksimovića i Varaždina.  

- Dragi moji, hajde da nam jesen počne s ljubavlju, vidimo se 15.9. u varaždinskoj Areni, čekam vas - poručio je Joksimović svojim obožavateljima na društvenim mrežama uoči varaždinskog koncerta. Najavu za koncert snimio je na malom kamionu, a s njim se provozao i bend. 

Znaš li tko sam? Pjeva od pete godine, svira 14 instrumenata i uz materinji govori šest jezika
Znaš li tko sam?  Pjeva od pete godine, svira 14 instrumenata i uz materinji govori šest jezika

Željko Joksimović istaknuti je glazbenik, skladatelj i multiinstrumentalist s bogatom karijerom u glazbenoj industriji. Poznat je po svojoj izvanrednoj vokalnoj sposobnosti i talentu za stvaranje hitova. Njegova glazba obuhvaća različite žanrove, a njegove pjesme, poput 'Drska ženo plava', 'Leđa o leđa', 'Nisam te zbog lepote voleo' postale su evergreeni na regionalnoj glazbenoj sceni.  

Joksimović je 2004. predstavljao Srbiju i Crnu Goru na Eurosongu s pjesmom Lane moje, s kojom je zauzeo drugo mjesto i stekao međunarodnu slavu i postao prepoznatljiv i izvan granica Srbije i Crne Gore. 

Osim po pjevačkoj karijeri, poznat je i kao producent te autor pjesama drugih izvođača, od kojih se ističu 'Nesanica' i 'Čija si', Toše Proeskog, Miljacka Halid Bešlić, te Lejla s kojom je grupa Hari Mata Hari predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Pjesma je osvojila odlično treće mjesto, a Željko Joksimović odnio je prestižnu nagradu za najboljeg kompozitora prema mišljenju kompozitora sudionika festivala.  

U suradnji s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem napisao je pjesmu 'Ponoć' za film 'Toma' posvećen velikanu narodne glazbe Tomi Zdravkoviću, koja je u dvije godine skupila preko 54 milijuna pregleda na YouTubeu.  

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine