Obavijesti

Show

Komentari 11

Žena akcijskog junaka hvali se donjim rubljem: Bez greške si

Žena akcijskog junaka hvali se donjim rubljem: Bez greške si
31

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley je od 2010. u vezi s Jasonom, a par je potvrdio u siječnju 2016. da se zaručio. Manekenka i glumac imaju sina Jacka Oscara koji se rodio u lipnju prošle godine

VIDEO

Osjećam se opušteno. Nova kolekcija donjeg rublja uskoro izlazi, istaknula je manekenka Rosie Huntington-Whiteley (31). Supruga glumca Jasona Stathama (50), koji je poznat po akcijskim filmovima, obukla je crveni grudnjak i gaćice tako promoviravši svoju liniju donjeg rublja. Manekenkin način reklame se svidio obožavateljima te su komentirali kako 'nema nijedne greške na njoj'. 

- Tvoje tijelo mi je cilj. Ovo su odlične fotografije, nastavi s tako dobrim radom - napisali su fanovi Rosie. Dodali su kako je to najbolje i najosvježavajuće snimanje za kolekciju donjeg rublja koje su do sada vidjeli. Pitali su manekenku izgleda li ikada loše. 

- Jason je pravi srećković jer tebe ima - istaknuli su obožavatelji. Komentirali su i kako će kupiti što prije ovakvo donje rublje. No bilo je i onih kojima je manekenkino tijelo zasmetalo te su joj napisali da je premršava i kako su oni toliko kilograma imali u trećem razredu osnovne škole. 

The 21st Annual Critics

Rosie je od 2010. u vezi s Jasonom, a par je potvrdio u siječnju 2016. da se zaručio. Manekenka i glumac imaju sina Jacka Oscara (1) koji se rodio u lipnju prošle godine. Britanski mediji su nekoliko mjeseci nakon rođenja djeteta tvrdili da se par vjenčao jer Rosie uz zaručnički prsten nosi još jedan koji podsjeća na vjenčani. 

Manekenka i glumac rijetko govore o svom privatnom životu, a ona je svojedobno rekla kako ju Jason nasmijava svojom ćelavošću. Dodala je kako taj dio njegovog izgleda ne vidi kao manu. 

- Imamo nevjerojatnu vezu. On je daleko najbolji utjecaj u mom životu - ispričala je Rosie. Statham je istaknuo kako je manekenka odlična djevojka i jako su sretni zajedno. Napomenuo je će javnost teško doći do fotografija njihovog vjenčanja, no nije otkrio je li se ono već dogodilo ili se tek treba. 

Statham je poznat po ulogama u akcijskim filmovima, a redovito se bavi tjelovježbom čime se hvali na društvenoj mreži. Kaže da voli trenirati borilačke vještine jer onda njegove filmske borbe izgledaju uvjerljivije. Jasonova specijalnost je boks, a bavi se i jiu-jistuom u kojem ima crni pojas. 

VIDI OVO:  Pogledaj prsten s kojim je Justin Bieber zaprosio curu!

USA - "Mechanic: Resurrection" Premiere - Los Angeles

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael