Obavijesti

Show

Komentari 3

Žena Kurta Cobaina šokirala: Dali su mi krivu dijagnozu. Bila sam kost i koža sa samo 43 kile

Žena Kurta Cobaina šokirala: Dali su mi krivu dijagnozu. Bila sam kost i koža sa samo 43 kile
5

Devet mjeseci su me u bolnici nesposobni doktori stigmatizirali kao ovisnicu dok sam imala akutne bolove i sve to dok nisam upoznala mudrog doktora koji se bavi menadžmentom boli, napisala je

Courtney Love (56) na svom Instagram profilu objavila je video čiji je opis iznenadio mnoge pratitelje. Pjevačica je napisala kako već neko vrijeme ima problema s kroničnim bolovima te da je zbog toga i pogrešnih dijagnoza liječnika gotovo umrla.

Celebrity sightings - Los Angeles

Otkrila je i kako su je doktori stigmatizirali zbog toga što je bila ovisnica u mladosti. Smogla je snage i s pratiteljima je podijelila da je riječ o Chronovoj bolesti. 

Courtney Love (54) je rastvorila ogrtač: Otkrila sve bez cenzure
Courtney Love (54) je rastvorila ogrtač: Otkrila sve bez cenzure

Chronova bolest je upalna bolest probavnog sustava, a pogađa djecu i odrasle. Uzrok ove bolesti nije poznat, ali se sumnja na genetske sklonosti i okolišne čimbenike.

Iako je dugotrajna i kronična, liječenjem se može držati pod kontrolom.

- Ljudi. Bila sam tužna i jako bolesna, doslovno nepokretna i imala sam užasne bolove. Imala sam samo 43 kilograma i zamalo sam umrla u bolnici zbog anemije. Devet mjeseci su me u bolnici nesposobni doktori stigmatizirali kao ovisnicu dok sam imala akutne bolove i sve to dok nisam upoznala empatičnog i mudrog doktora koji se bavi menadžmentom boli - napisala je Courtney pa dodala:

Američka glazbenica cijepila se preko reda u Velikoj Britaniji
Američka glazbenica cijepila se preko reda u Velikoj Britaniji

- Sada sam odlično. Uzimam ulja zbog kojeg nemam uopće više nikakve bolove. Uvijek sam bila protiv kanabisa jer mi se nije svidio osjećaj, kao da na narkoticima. Ovdje se ne radi o tome, nego o pomoći iz prirode.

Naglasila je da je sada puno bolje, te da nakon što je doslovno bila prikovana za krevet, ponovno hoda, iako je jako krhka, no nada se da će se to uskoro promijeniti. Kazala je da će zbog ovog iskustva biti mnogo mudrija i imati više empatije za ljude koji su u kroničnoj boli. Zanimljivo je da se ranije teoretiziralo kako je jedan razlog za ovisnost njezinog pokojnog supruga, glazbenika Kurta Cobaina bila kronična bol u trbuhu, pa je čudno da je tek sada izjavila kako će imati više empatije za ljude koji imaju neku kroničnu bol. 

Instagram