Obavijesti

Show

Komentari 40

Žena, majka, Jelena Rozga u pratnji 2Cellos za Eurosong?

Žena, majka, Jelena Rozga u pratnji 2Cellos za Eurosong?
4

Hrvatska je zadnji put na natjecanju nastupila 2013., a sada će ponovno imati priliku osvojiti Europu. Šuška se da je pobjednica showa 'The Voice' mogući izbor

VIDEO

Hrvatska se vraća na Eurosong na kojem je zadnji put nastupila 2013. Tada nas je predstavljala samo za tu priliku sklepana Klapa s mora s pjesmom 'Mižerija'. I bila je mižerija, nisu ušli u finalnu večer. Šuška se da je ideja HRT-ovih stratega za osvajanje Europe da ove godine pošalju Ninu Kraljić (22), pobjednicu showa “The Voice”.

- Svakom bi pjevaču trebala biti čast predstavljati svoju zemlju. S HRT-a me još nitko nije zvao i ne mogu potvrditi da ću pjevati na Eurosongu - kaže Nina.

Poskočice i klasika

Na Prisavlju još ne žele davati nikakve informacije. Tek ponosno izjavljuju da su uspjeli osigurati sudjelovanje Hrvatske. Dosad je odlazak naše ekipe televiziju stajao oko 750.000 kuna, no iako se financiraju ubiranjem pristojbe, odbili su nam reći koliko će taj projekt stajati. 

Također nisu imali odgovor na pitanje hoće li predstavnika naše estrade birati dekretom ili organiziranim natjecanjem kakvo je bila Dora. Kažu, više će otkriti kad dođe vrijeme. Kako bismo pomogli prezaposlenim HTV-ovcima predlažemo im pjevače koji bi nam na Eurosongu sigurno vratili slavu.

Jelena Rozga (38) bila bi idealna. Veliki hit 'Bižuterija' odlično bi zvučao u etnorokerskoj obradi. Za to bi se pobrinuo njezin dečko Stjepan Hauser (29) iz dua 2Cellos. S kolegom Lukom Šulićem (28) violončelist se proslavio obradama svjetskih hitova. 

Na taj način najbolje bi predstavili širinu naše glazbene scene, od veselih poskočica pa do klasike. Kad bi dečki opalili gudalima po instrumentima, a Jelena zaplesala njišući bokovima, i sir Elton John (68) ne bi mogao suspregnuti potrebu da zapleše u ludom ritmu. 

Ako su dečki zauzeti zbog unaprijed dogovorenih nastupa diljem svijeta, imamo i rezervnu varijantu

Mladen Grdović (57) atraktivnim nastupima uvijek podigne atmosferu. Kad bi zapjevao 'Crveni Ferrari', pjesmu u kojoj priznaje da pije, ali da njegova jurilica pije još više, nasmijao bi publiku najgledanijega glazbenog natjecanja u Europi. 

Ako se Zadranin previše uživi i popije kao Ferrari, uvijek možemo poslati Matu Mišu Kovača (74). On može uskočiti u zadnji čas jer ne treba učiti tekst pjesme.

Dovoljno je da stane na pozornicu i digne ruku te će se cijelom dvoranom zaoriti pjesma. Odluči li najpoznatiji brk hrvatske estrade da mu takav nastup nije potreban jer je jedini pjevač iz bivše Jugoslavije koji je prodao 20 milijuna ploča, zamijenit ćemo ga brkom broj dva - Milom Hrnićem (65).

- Pogrešno je slati copy-paste pjesme. Moramo predstaviti našu kulturu i biti svoji - kaže Hrnić koji je ljetos pokazao koliko je jedinstven jašući u reklami na kugli poput kolegice Miley Cyrus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri
Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'
PRIJE 24 GODINE

Zagreb se '90. nije proslavio kao domaćin Eurosonga: 'Ti pjevaj, lijepo izgledaj i dosta'

Ako Baby Lasagna pobijedi na Eurosongu, čast organiziranja natjecanja iduće godine pripala bi Lijepoj Našoj. Prisjetimo se kako je to izgledalo kada je 1990. Zagreb bio domaćin