Obavijesti

Show

Komentari 28

Otkrivena udana žena s kojom je Tony varao Evu Longoriju?

Otkrivena udana žena s kojom je Tony varao Evu Longoriju?
7

Vijest o rastavi holivudskog para odjeknula je u medijima kao bomba. Iako se činilo kako imaju idličan brak, navodno Tony Parker nije bio vjeran supruzi Evi Longoriji

VIDEO

Navodna ljubavnica Tonyja Parkera žena je njegovog bivšeg suigrača iz San Antonio Spursa. Kako piše TMZ, radi se o Erin, supruzi Brenta Barryja (39).

Brent je s Parkerom igrao od 2004. do 2008. Trenutačno je usred brakorazvodne parnice s Erin. Brentov otac rekao je kako se grozno osjeća jer se to sve događa njegovom sinu. 

- U šoku sam. Znao sam da se Erin uskoro seli iz kuće. Predala je papire za rastavu - rekao je Brentov otac Rick.

Vjeruje da je njegovom sinu jako teško, a ako se potvrdi da je Erin zbilja imala aferu s Parkerom, siguran je da će to Brenta shrvati.

Naime, vijest o rastavi para objavljena je u utorak kad su američki mediji pisali da je Tony Parker (28) predao papire za rastavu. Ubrzo nakon toga, glasnogovornik para tu informaciju je demantirao.

Već dan kasnije, Eva Longoria (35) sama je predala papire za rastavu.

Eva pronašla na stotine poruka druge žene u Tonyjevom mobitelu

Kao razlog za rastavu navela je nepomirljive razlike. Ipak, američki mediji pišu da je razlog Tonyjeva nevjera te da je glumica u njegovom mobitelu pronašla stotine poruka od druge žene. 

Eva je cijelu situaciju komentirala i na Twitteru gdje je svojim obožavateljima potvrdila da se rastaje.

- Sa velikom tugom moram priopćiti da smo se Tony i ja odlučili rastati nakon sedam zajedničkih godina. Još se volimo i molimo za sreću onog drugog - napisala je na društvenoj mreži. Istu poruku na svom profilu ostavio je i Parker.

Košarkaš i glumica zaručili su se 2006. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u srpnju. Prije toga bili su u vezi četiri godine. Upoznali su se na večeri nakon jedne košarkaše utakmice na kojoj je Eva bila sa svojim ocem.

 Ovo ljeto posjetili su i Hrvatsku gdje su proslavili treću godišnjicu braka. Djelovali su sretno i zaljubljeno i to su neprestano ponavljali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu