Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Žene su okupirale kino: Napeti triler oduševio je gledateljice

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivenjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti. Jesen je postala uzbudljiva

Foto: Bojan Zibar
0 komentara

Sinoć su CineStar kina u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku bila ispunjena ljubiteljicama filmskih večeri samo za žene - Trés Chic i CineLady. Posebno velika gužva vladala je na Trés chic večeri u najšarmantnijem kinu u Hrvatskoj - Kaptol Boutique Cinema gdje su Trés Chic premijeru filma 'Slatka mala tajna' došle pogledati mnoge dame. Tako su se u kinu našle Jadranka Islamović, direktorica i članica uprave CineStara, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Branka Krstulović, Daniela Trbović, Kristina Bradač, Tatjana Dragović, Marija Borić, Renata Sopek, Ivana Ergić, Kristina Burja, Ivana Delač, Kristina Krepela, Anamarija Vrdoljak, Katarina Baban te brojni drugi.

Foto: Bojan Zibar

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivenjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti, dolazi od redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama. Radnja filma je bazirana na debitantskom romanu Darcey Bell, objavljenom 2017. godine koji je u kratkom roku zaludio čitav svijet.

Foto: Bojan Zibar

U filmu 'Slatka mala tajna' redatelj Paul Feig ('Djeveruše', 'Špijunka', 'Specijalne agentice'), odmiče se od blockbuster komedija po kojima je poznat i gradi napeti triler koji je ujedno i ukusna satira o našoj stalnoj težnji za besprijekornim životom u 21. stoljeću. Ovaj film prkosi svim usporedbama, a gledateljima će se svidjeti jer je svjež i ima elemente brojnih žanrova. Ovo je priča o prirodi tajni. Njihovom sazrijevanju i utjecaju na naše odnose i živote. Ali, to je i priča o ženskim izborima.

Foto: Bojan Zibar

Na ženskom kružoku u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema posebno je zabavno bilo nakon premijere kada je nastupio mladi i talentirani Vlaho Arbulić, da bi potom sve pripadnice ljepšeg spola rasplesao DJ Ozren Kanceljak. Très Chic je posebna večer samo za žene u Kaptol Boutique Cinema i CineStar 4DX Mall of Split, koje se održavaju jednom u mjesecu, dok je CineLady filmska večer za žene s dugogodišnjom tradicijom i posebnim poklonima, tako da su brojne posjetiteljice i ovog puta oduševili partneri Nivea, Story, Mentos i Somersby.

Foto: Bojan Zibar

Partneri Très Chica u Zagrebu bili su Stella Artois, Fraktura, Bliss, Mikeda, Apivita, Clarins i Cartier Carat. Tajanstveno ubojstvo, mnoštvo preokreta i iznenađenja prikovat će sve gledatelje za kino sjedala. Film koji će vas nasmijati, ali i držati u napetosti jednostavno ne smijete propustiti. 'Slatka mala tajna' u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima. Kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina te online na web stranicama kina.

Rezervirajte već sada 03.10. za idući Trés chic i film ‘Zvijezda je rođena’ s Bradley Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama. Kino ulaznice kreću u prodaju sljedeći tjedan.

Tema: FILM

Message