Show

Komentari 23

Zeta-Jones se zaigrala: Mužu 'odrezala' nogu pa je vratila...

Zeta-Jones se zaigrala: Mužu 'odrezala' nogu pa je vratila...

Nije trebalo dugo da glumica ukloni fotografiju s društvenih mreža, a onda potom objavila dvije nove. Na ovima je mužu ipak 'vratila' nogu. Našalila se rekavši da je Michaelu noga nestala, ali su je pronašli u Africi

Slavni holivudski par, Catherine Zeta-Jones (50) i Michael Douglas (75) i danas izgledaju zaljubljeni kao da su na početku veze, iako su sredinom studenog proslavili 19 godina braka. Na fotografijama su uvijek nasmijani, šale se i ne skrivaju da su sretni što imaju jedno drugo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Upravo zbog toga neki su obožavatelji pogrešku Zete-Jones protumačili kao šalu kojom je htjela zadirkivati svog supruga. Naime, glumica je za Božić na društvenim mrežama objavila fotografiju svoje obitelji dok su bili na odmoru u Zimbabveu u Africi. 

Vesela družina spremno je pozirala, a onda se glumica poigrala s Photoshopom. Njen suprug Michael na fotografiji nema desnu nogu, a glumica ju je toliko žarko htjela objaviti da nije pogledala kako joj izgleda suprug. 

- Muž ti je ostao bez noge. Nevjerojatno - komentirali su mnogi. Nije trebalo dugo da glumica ukloni fotografiju s društvenih mreža, a onda potom objavila dvije nove. Na ovima je mužu ipak 'vratila' nogu. 

- Greška s Photoshopom. Barem neki tako misle. Michaelu je nedostajala noga. Da, nestala je u Africi, ali našli smo je i prišili mu je natrag - šalila se Catherine. Njihovoj djeci, sinu Dylanu i kćeri Carys, ništa nije 'nedostajalo'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci