Obavijesti

Show

Komentari 23

Zgodne poznate Hrvatice na sebi imaju samo bikinije, a zauzele su najizazovnije poze

Zgodne poznate Hrvatice na sebi imaju samo bikinije, a zauzele su najizazovnije poze
6

Naše poznate dame hvale se zavidnim linijama i modnim kombinacijama na Instagramu, a vjerni pratitelji jedva čekaju svaku novu seksi pozu

VIDEO

Hrvatske pjevačice, voditeljice i poduzetnice iskoristile su ljetne vrućine kako bi na Instagramu pokazale svoje figure u najboljim izdanjima. Odabrale su bikinije raznih boja i krojeva pa zauzele izazovne poze i oduševile pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Martina Boččić Boss dizajnira svoj bikini Bosskini VIDEO

Jedna od najpoznatijih hrvatskih beauty influenserica, Jelena Perić (30) je za dan na bazenu odabrala crveni bikini, a za fotku je spremno pozirala sjedećki . Preplanuli ten i ravan trbuh u prvom su planu, dok je joj je pramen kose djelomično prekrio bujne grudi.

Ecija Ivušić (34) zauzela je stajaću pozu dok je na sebi imala zanimljiv crni kupaći kostim krojen iz traka. Svoju vitku figuru izdužila je podizanjem ruku uz zanosni pogled u daljinu.

Pjevačica Lana Jurčević (36) istaknula je grudi, a preko bijelog bikinija odjenula je lepršavi pareo s biljnim uzorkom. Pozirala je uz drvo palme noseći prirodni make-up i zlatni nakit.

Tia Mamić (36) također se opustila uz bazen, a preplanulu figuru u bijelom bikiniju pokazala je u ležećoj pozi. 

Ivana Mišerić (35) pokazala je tetovaže u crnom bikiniju nakon kupanja, a lice je okrenula prema suncu. Vitka voditeljica s pozom u čučnju izgleda kao da je dio modnog editorijala.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin