Obavijesti

Show

Komentari 49

Žigi došla nova djevojka jer je ona koju je odabrao odustala

Žigi došla nova djevojka jer je ona koju je odabrao odustala
1

Nova epizoda 'Ljubav je na selu', u kojoj su farmeri dočekali svoje djevojke te ih odveli na svoja imanja, bila je prepuna uzbuđenja, iznenađenja, treme, ali i pjesme

VIDEO

Nova epizoda 'Ljubav je na selu', u kojoj su farmeri dočekali svoje djevojke te ih odveli na svoja imanja, bila je prepuna uzbuđenja, iznenađenja, treme, ali i pjesme. 

Kod Sandra Čurka iz Musaleža došle su Ana Dorikić, Katarina Ljekaj i Monika Pintarić. 

Ana Dorikić je poljoprivredni gospodarstvenik, ima 31 godinu i živi s roditeljima. U show se prijavila jer nije imala sreće u ljubavi ili, kako je njezin tata zaključio, da se na nju 'lijepe' pogrešni. 

- Sandro, prepoznaj pravu mene, jednostavnost, otkačenost, poštenje, na tebi je da odlučiš - poručila je Ana Sandru. 

Katarina Ljekaj dolazi iz Zagreba i ima 33 godine. Jako voli igrati tenis, a trenira i svojeg sina koji se tenisom profesionalno bavi. Katarina je otkrila da želi partnera koji je dobar u duši i atletski građen, a Sandro joj se na prvu svidio najviše zato što je emotivan. 

Monika Pintarić je po struci cvjećarica, ima 35 godina i dolazi iz Zagreba.

- Život me nije mazio. Povratak na selo za mene je idealna slika sreće - rekla je Monika te dodala da je izgubila povjerenje u muškarce. 

- Sandro mi je bio jako simpatičan iz razloga što je osjećajan. Kad se rasplakao, i ja sam pustila suzu. Pokušat ću ga osvojiti tako da budem ono što jesam. Iskrenošću i poštovanjem - otkrila je Monika. 

Sandro, koji je svoje djevojke dočekao na bageru, istim prijevoznim sredstvom doveo ih je i kući pa su djevojke po prvi put iskusile kako je to voziti se na zahvatnoj lopati bagera.

- Ja sam moderan princ, nemam konja nego bager - našalio se Sandro. Smijeha naravno nije nedostajalo, a bitno im je bilo samo da 'prežive'. 

I kod Slavonca Mihaela Sklizovića bilo je veselo. Miha je svoje djevojke dočekao u kafiću pustivši ih prije toga da same pronađu put, a iznenadile su se kada su shvatile da je kafić u koji su došle pripada njegovim roditeljima. Došavši pred imanje Miha im je objasnio da ona koja prva prijeđe prag, želi ostati kod njega zauvijek. Najhrabrija je bila Sandra Blažina iz Durlinca, koja ima 24 godine. 

- Želim se brinuti za svog partnera, držati mu domaćinstvo, prati, peglati i biti uz njega' - otkrila je Sandra koja svoje slobodno vrijeme provodi sa psom Maxom na Kupi. Ljubav joj je, kaže, dosta bitna. 

- Ako si sam, to nema smisla. U dvoje je lakše - objašnjava Sandra koja inače obožava traktore. 

Crnokosa Sara Hrnčić ima 19 godina, a dolazi iz malog mjesta kraj Varaždina, Donje Ladonje. 

- Sa srodnom dušom želim dijeliti i dobro i zlo - objasnila je Sara, koja u slobodno vrijeme voli šetati i trčati u prirodi, a osim trčanja i odbojke, bavi se i plesom zumba već tri godine. Sara je odmah priznala da joj se Miha jako sviđa te da bi rado kod njega ostala živjeti. 

Treća djevojka zove se Natalija Kunić, ima 19 godina i dolazi iz Zagorja, iz mjesta Radoboj. 

- Možda izgledam nevino i krhko, ali sam u srcu vatrena - rekla je Natalija koja je, kako kaže, komunikativna osoba koja se voli zabavljati te ima iskustva na farmi i ne boji se susreta s nečim novim. 

Goran Špehar ostao je zatečen kada je ugledao Nikolinu Kunović, Ines Petrić i Ilonu Kondić jer su djevojke stigle sređene kao da idu u noćni izlazak.

- Uzbuđen sam jer dolaze tri djevojke, a ne jedna - priznao je Špehar prije nego ih je ugledao. 

Nikolina Kunović, kojoj se svidio Goran, dolazi iz Stubičkih Toplica, ima 25 godina, a priznala je da je uzbuđena što će biti na farmi od Gorana iako je mislila da neće imati tremu. Nikolina dane provodi na svom imanju, ima vinograd, vrt, životinje i o svemu tome brine. Kaže da bi za ljubav otišla na kraj svijeta. Nikolini je Goran najzgodniji od svih farmera, ali joj se ne sviđa što je ženskar. Misli da bi Gorana mogla osvojiti svojim radom na farmi te optimizmom i veseljem. 

Zagrepčanka Ines Petrić ima 42 godine, kaže da muškarci vole gledati 'dobre mačke' kao što je ona. Po zanimanju je frizerka i make up artistica. Jako joj je bitno da dobro izgleda pa slobodno vrijeme provodi u teretani, solariju i šopingu. 

 - Za Gorana sam spremna boriti se do kraja tako da ostalim curama i Goranu neće biti lako - otkrila je Ines. 

Ilona Kondić, s kojom je Špehar već imao kratku avanturu za vrijeme prvog tuluma, ima 19 godina, dolazi iz Zagreba i bavi se ugostiteljstvom. Kaže da bi se radi dečka bila spremna i fizički obračunati s drugom ženom. U slobodno vrijeme voli se rolati, voziti bicikl, čitati knjigu. Ako joj netko stane na žulj, kaže, brzo plane. 

 - Goran je kao ja, ne dozvoljava svakome da mu uđe u život ali je ustvari samo još jedna osoba željna pažnje i ljubavi. Ja ću ga spustiti na zemlju kao što sam i obećala - rekla je Ilona. 

Kod 'prvog brka Lučana, Gorana Žige, došlo je do promjena pa je tako Marijana otkrila simpatičnom Žigi da je djevojka Ivana, koja je trebala biti na farmi kod njega, dobila posao u Zagrebu te nije mogla doći. 

- Dovela sam ti drugu djevojku koja se također prijavila da te upozna - rekla mu je Marijana te ga upoznala s Renatom Šapinom iz Slavonskog Broda. Renata ima 41 godinu, po zanimanju je trgovac, a obožava more i plaže te se bavi trbušnim plesom. Žigi nije nimalo zasmetalo što je nova djevojka u njegovom vidokrugu. 

Žigo je djevojkama priredio romantičan doček s cvijećem koje je ubrao 'kod ovaca', a budući da nije imao špagu kojom bi zavezao buketiće, domišljato se sjetio svezati ih špagom od bale sijena.

Nevenka Bekavac druga je djevojka koja se svidjela Žigi, dolazi iz Splita i ima 39 godina. 

- Tradicionalna sam. Željela bih se udati i imati djecu. Vrlo mlada sam  se trebala udati za jednog dečka, s 19 godina, ali tada sam uistinu bila premlada i osjećala sam se nezrelo za brak. Žigo želi da se priviknem na njegov život, a meni će biti drago ako u tome uspijem - otkrila je Nevenka.

Božica Sever dolazi iz Siska, ima 42 godine, a Žigi se svidjela na prvu. 

- Ljubav je kada imaš leptiriće u trbuhu i ponašaš se kao da imaš 15 godina - objasnila je svoj pojam ljubavi simpatična Božica, inače administrativni referent koja u slobodno vrijeme trči, planinari i čita. Za sebe kaže da je temperamentna, zabavna i emotivna, ali još uvijek svoja. 

- Žigo je jedna dobra duša, jako je simpatičan, ujedno i  smiješan, to je Žigo, on nema predrasuda - zaključila je dodavši kako se nada će se lijepo provesti na Žiginoj farmi i da će on odabrati onu pravu, iskrenu, ženu svog života. 

Vicku Bušeliću u Tučepa stigle su Nada Slavković, koja dolazi iz Senja, ima 67 godina i htjela bi 10 godina mlađeg muškarca da može pratiti njezin tempo. Nada je u planinarima, kako kaže, već 'drugi mandat', gdje vodi knjige i račune, a osvajanje vrhova joj više ne ide, ali zato ima alternativu. Pleše u plesnoj skupini 'Rožica'. 

Božica Maljuga – Mateša, koja je također pisala Vicku, dolazi iz Zagreba i ima 49 godina. Živi sa sinom u svojoj kući, a kaže da je vrlo teatralna te voli napraviti scenu gdje god dođe ne bi li je zapamtili. Voli i pjevati iako kaže da baš i nema previše sluha. Priznaje da joj prilaze mlađi muškarci jer joj nitko ne bi dao godine koje ima. Za nju je ljubav uzimanje i  davanje, apsolutna tolerancija i povjerenje, a Vicku je poručila da će mu uzeti svu energiju te da je se čuva.

Darinka Pipić ima 53 godine, dolazi iz Stupnika, a za sebe misli da je tvrdoglava. Darinka je u mirovini  ali uvijek ima nekog posla, ako to nije ispijanje kavice s prijateljicama, onda je obavljanje poslova ili čuvanje unuka. 

Prva noć je pred djevojkama, a već idući ponedjeljak gledatelji RTL-a vidjet će dogodovštine s kojima će se farmeri i djevojke susresti. A tko zna, možda se već rode i  ljubavi. Stoga ne propustite najromantičniju seriju RTL-a, 'Ljubav je na selu', od ponedjeljka do srijede od 20 sati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija