Obavijesti

Show

Komentari 4

Žiri ih je pohvalio, no Renata i Dušan prvi su napustili show

Žiri ih je pohvalio, no Renata i Dušan prvi su napustili show
17

U trećoj emisiji showa žiri su oduševili Mario Petreković i Ivana Kindl za razliku od prethodnog nastupa, a kod Mirte Šurjak i Alena Nižetića žiri nije primjetio napredak

VIDEO

Prvi par koji je napustio show 'Zvijezde pjevaju' su Renata Sabljak i glumac Dušan Bučan. Iako su osvojili najmanje glasova žirija, kao što je bilo i u prvoj emisiji showa priliku za daljnje natjecanje priliku su dobili Mirta Šurjak i Alen NIžetić. Iznenađenje večeri bili su komičar Mario Petreković i Ivana Kindl. 

Drugu emisiju showa 'Zvijezde pjevaju' započeli su Marija Borić i Ervin Baučić pjesmom 'If You Need Me' Solomonea Burkea. U prethodnoj emisiji par je oduševio žiri, a ovoga puta Rajko je komentirao da im je falilo malo više strasti, dok se Ksenija Erker složila da su u prošloj emisiji ipak pokazali više. Prema Martini Tomčić ipak su opravdali sva očekivanja. 

Renata i Dušan bolji nego u prethodnoj emisiji

Nakon pjesme 'Who Colud Ask for Anything More' u izvedbi Renate Sabljak i Dušana Bučana  žiri nije ostao oduševljen. Za Vannu je Dušan bio bolji u dijelovima s Renatom, izvedbu je ocijenila bolje nego prvi put, ali cjelokupni nastup ne bi mogla opisati savršenim.

- Renata je Dušana jako povukla. Swing je zahtjevan pa zato svaka vam čast - Rajko Dujmić nije se složio s kolegicom. 

'Onaj iritantni dio ostavi za filmiće'

U prethodnoj emisiji Martina Tomčić izjavila je kako ju je scenski nastup Ivane Kindl i Marija Petrekovića toliko iritirao da je morala žmiriti. Ovoga puta pjevali su pjesmu 'Lean on me' i iznenadili žiri.

- Za razliku od prošloga puta, danas sam ja gledala, a ti si žmirio. Sretna sam zbog toga i tako neka ostane. Onaj iritantni dio ostavi za filmiće. Vokalni dio je neosporan, pa se potrudite da Ivana i dalje drži uzde što jače. Unaprijed se veselim svakoj idućoj izvedbi - pohvalila ih je Martina Tomčić.

- To je Ivanino područje, ali me Mario iznenadio - složila se s kolegicom Ksenija Erker. 

Melita i Giuliano idu prema naprijed

Melita Hrengek i Giuliano Đanić izvedbom pjesme 'Swing Swing Swing' uvjerili su žiri da mogu pjevati bolje od onoga što su pokazali na početku showa. Vanna i Ksenija složile su se da su poboljšali svoje pjevanje od prethodne emisije.

- Nakon nesigurnosti, stvari su krenule nabolje. Meliti je falila dinamika, ali idete prema naprijed - zaključila je Vanna, a s njom se složila Martina. 

- Vidjelo se da uživate. Još malo trebate  poraditi na glasu i sve će biti bolje - rekla je Martina.

Ksenija je pohvalila Melitinu frizuru i koreografiju. Cijelu kombinaciju nagradila je velikim plusom jer to nije utjecalo na njezino pjevanje i veselje kroz pjesmu. 

'Imate dobro korpulentno tijelo, pjevajte s njim'

Pjevanje Zuhre i Jelene Radan Martina je ocijenila lošije nego prošli put.  

- Imate jedno dobro korpulentno tijelo, pjevajte s njim - poručila je Martina Zuhri, no s njom se nije složila Ksenija kojoj je izvedba ovog para bila dobra. 

'Nataša je pjevala s gracioznošću u glasu'

Ksenija Erker osjetila je gracioznost u pjevanju i glasu Nataše Janjić, te je ocijenila kako je glumica veoma napredovala  od prošli put. Rajko je izvedbu pjesme 'It's Got to be perfect' Nataše Janjić i Marka Tolje  nazvao velikom stepenicom prema gore, s čime se složila i Vanna.

'Niste poslušali naše konstruktivne kritike'

Alen Nižetić i Mirta Šurjak koji u prethodnoj emisiji nisu oduševili žiri, ni ovoga puta nisu uspjeli dobiti njihove pohvale.

Vanna je u pjesmi primjetila puno netočnosti, ali komentirala je kako je Mirta ovoga puta uključila šarm što je za publiku jako bitno.

- Ono što nije dobro osim pjevanja jest da je naša konstruktivna kritika od prošli puta ubila dozu samopouzdanja i veselja u Mirti. Nadam se da ćete naše kritike sljedeći put uzeti u obzir i upakirati ih u mašnice i šarene papire - od Vanne je bila oštrija Martina. 

Robert Sever i Marija Husar dobili su najviše pohvala

Za pjesmu 'You Know How I Feel' koju su izveli Robert Sever i Marija Husar Vanna je komentirala kako Robert nije ni svjestan koliko je tešku pjesmu pjevao, no da su ipak  bili odlični. 

- Jako ste puno radili i to se vidi. Mislim da ste među najvećim radnicima kad su u pitanju parovi koji se natječu - primjetila je Vanna, dok je Martina cijeli nastup nazvala profesionalnim, a Mariju i Roberta opisala kao duet koji godinama hara scenom. Kao malu primjedbu navela je da Robertu nedostaje kontrola glasa, dok je za Kseniju Erker njihov nastup veliki napredak. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...