Show

Komentari 36

Žiri naknadno povisio ocjene Lidiji pa je pobijedila Roberta

Žiri naknadno povisio ocjene Lidiji pa je pobijedila Roberta

Doznajemo kako je Tomislav Gretić njenu goveđu pisanicu u umaku od kamenica prvo ocijenio dvojkom, a nakon nagovora producenata povisio je ocjenu na četvorku

Lidijin recept za goveđu pisanicu u umaku od kamenica najmanje se svidio Tomislavu Gretiću, no žiri ne ocjenjuje kvalitetu jela, već tko je bolje pripremio jelo, profesionalac ili amater. Žiri je Lidiji Kralj u 'Izazovu šefa kuhinje', u kojem sudjeluju jedan od kandidata i profesionalni kuhar, naknadno poboljšao ocjene, piše Jutarnji list.

Gretić je Lidijino jelo prvo ocijenio s dvojkom, no nakon nagovora producenata navodno je pristao povisiti ocjenu na četvorku. Lidija je time za tri boda pobijedila natjecatelja u showu Roberta Žmiru. Kamere su snimile i prvo i ponovljeno ocjenjivanje, tvrdi član produkcijskog tima.

- Naš je obraz u pitanju, naša se lica pojavljuju na televiziji, nikad nam ne bi palo na pamet takvo nešto napraviti - rekao nam je član žirija Mate Janković, a Radovan Marčić kaže kako ništa ne smije reći jer je dobio zabranu.

Lidija Kralj tvrdi da ništa od navedenog nije istina, da je riječ o nebulozama, a ona je zadovoljna nastupom u 'Masterchefu'. Tomislav Gretić također tvrdi da je sve izmišljeno, a s Nove TV kažu da žiri ne zna čije jelo ocjenjuje jer dobiju dva tanjura i ne znaju na kojem je jelo profesionalca, a na kojem kuhara amatera. 

Robert Žmire događaj nije komentirao zbog ugovora s Novom TV. 

Najčitaniji članci