Obavijesti

Show

Komentari 5

'Živi mrtvaci': Glavni glumac odustao je od glume u seriji

'Živi mrtvaci': Glavni glumac odustao je od glume u seriji
5

Glavni glumac serije 'Živi mrtvaci', Andrew Lincoln, odlučio je da neće postati glumac za jednu ulogu te napušta seriju po koncu devete sezone. Njegov lik će se pojaviti u samo šest epizoda

VIDEO

Sve serije imaju dobru šansu pretvoriti se u sapunice. Ako se to dogodi, glumci koji u njima ostanu riskiraju biti obilježeni do kraja svoje karijere kao glumci za samo jednu ulogu.

Glavni glumac serije 'Živi mrtvaci', Andrew Lincoln, odlučio je da takav biljeg neće prihvatiti te napušta seriju po koncu devete sezone. Kroz cijelu sezonu će se njegov lik, Rick, pojaviti u samo šest epizoda.

One su vješte, opake i spretne: Nitko neće zadržati svoj novac
One su vješte, opake i spretne: Nitko neće zadržati svoj novac

No drami u seriji nije kraj, jer osim njegovog odlaska serija se očigledno nosi i s odlaskom glumice Lauren Cohan (Maggie u seriji), koja će u novoj sezoni imati samo šest epizoda prije nego postane hrana za zombije.

Što sve to točno znači za seriju je podosta nejasno u ovom trenutku, jer produkcijska kuća iza serije, AMC, nije izdala nikakvu objavu glede ove situacije. Rick i Maggie su poprilično bitni likovi, koji su dobar dio epizoda iznijeli na svojim plećima. Deveta sezona očigledno će imati priče kojima će dovesti njihove radnje do kraja. Prema nekim navodima, serija će se potom fokusirati na Normana Reedusa, odnosno na njegovog lika Daryla Dixona koji će postati glavni lik.

Kao što smo vidjeli u posljednjim trenucima osme epizode, Rick se suočava s tragedijom. Njegova sina Carla (Chandler Riggs) ugrizao je zombi, a spasa nema. Rickova vizija o sretnom, obiteljskom životu koji ga čeka nakon što pobijedi Negana naglo je izblijedila.

VIDI OVO! Mlijeko od žohara je nova trendi hrana!

Hoćemo li u novoj sezoni vidjeti kompletno shrvanog Ricka, koji samo želi smrt? Hoćemo li vidjeti ludog lika, kojem su osobne tragedije pomutile um? Kako god ispalo, oproštaj od lika kojeg pratimo od 2010. svakako će biti dirljiv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode