Obavijesti

Show

Komentari 0

'Živi mrtvaci' najgledanija serija u povijesti kabelske televizije

'Živi mrtvaci' najgledanija serija u povijesti kabelske televizije
6

SRUŠILI SVE REKORDE Iako je najgledanija serija na kabelskoj televiziji dosad bila 'Obitelj Soprano', zombiji su je uspjeli potući za čak 1,7 milijuna obožavatelja

VIDEO

Skupinu preživjelih koji se bore za opstanak u svijetu kojim su zavladale nakaze željne ljudskog mesa gledalo je čak 15,7 milijuna ljudi.

Serija je tijekom četiri sezone pratila ljude koji su utočište pronalazili u kampu, farmi i u zatvoru čiji se set gradio dva mjeseca. Na kraju četvrte sezone već izmučeni konačno su došli do toliko traženog skloništa Terminus. Iako su mislili da će ondje napokon biti mirni i predahnuti od zombija, prava borba za preživljavanje tek ih čeka. 

O uspjehu serije svjedoče i razna okupljanja “zombija” diljem svijeta, kao i turističke ture koje organiziraju u Atlanti, američkom gradu u kojem se serija i snima. U pivovari u Philadelphiji može se čak naručiti i pivo s kozjim mozgom koje je nazvano Šetač, prema živim mrtvacima iz serije. Američko sveučilište Irvine došlo je na drugu ideju. Studenti su dobili priliku slušati predmet inspiriran tom serijom. 
Kolegij Društvo, znanost, preživljavanje: Poduke iz AMC-jeve serije “The Walking Dead” bavi se dinamikom, populacijom, širenjem zaraze, prehranom u postapokalipsi i preživljavanjem u surovim uvjetima. Zanimljivo je da su zombiji iz “Živih mrtvaca“ morali proći i kroz “zombi-školu”. 
Na tečaju je više od 140 glumaca moralo usavršiti pokrete “šetača”, brzinu kojom se kreću i čudne zvukove režanja koje proizvode. 

Producenti ove drame koja je nastala prema istoimenom stripu već je najavio petu sezonu, koja dolazi sredinom listopada. “Živi mrtvaci“ prvi rekord oborili su 2012., kad je premijeru treće sezone pogledalo 10,9 milijuna gledatelja. Zombi apokalipsa tad je postala i ostala najgledanija serija svih vremena u povijesti kabelske televizije. Novi rekord od 16 milijuna postavili su u četvrtoj sezoni te su tako potukli hit serije “Breaking Bad” (10 mil.) i “Igra prijestolja” (5,4 mil. gledatelja).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele