Obavijesti

Show

Komentari 103

'Živimo u stančiću od 40 m2, povezali smo se s isusovcima'

'Živimo u stančiću od 40 m2, povezali smo se s isusovcima'
5

Tony i Dubravka preselili su se u Opatiju jer je, kažu, to grad po njihovoj mjeri. 'Nikada nisam bio sretniji, jer u skučenom prostoru moram biti stisnut uz mladu suprugu i ne možemo se udaljiti, kaže Tony

VIDEO

Pjevač Tony Cetinski (50) obilježio je početkom godine tri desetljeća glazbene karijere, a u Opatiji je pokrenuo svoju školu pjevanja te se tamo i preselio sa suprugom Dubravkom (35). Priprema nove glazbene projekte i vježba uz pomoć trenera Marija Mlinarića, a podrška mu je supruga koja se, kako piše Gloria, potpuno oporavila od lakšeg moždanog udara od prošlog lipnja. 

Tony i Dubravka preselili su se u Opatiju jer je, kako kažu, to grad po njihovoj mjeri.

Cetinski otvorio školu pjevanja: Pjevat će se i Oliverove pjesme
Cetinski otvorio školu pjevanja: Pjevat će se i Oliverove pjesme

- Za sve poslovne pothvate imamo veliku podršku gradonačelnika, gradskih institucija, ali i običnih ljudi. Zapravo živimo između Opatije i Istre s povremenim odlascima u Zagreb, ali će nas škola pjevanja još čvršće usidriti na Kvarneru. Emotivno, meni je dom bio i ostao u Rovinju - rekao je Cetinski za Gloriju. Dodao je kako sada žive u 'stančiću' od 40 kvadrata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

- Ništa nam ne fali. Nikada nisam bio sretniji, jer u skučenom prostoru moram biti stisnut uz svoju mladu suprugu i ne možemo se međusobno udaljiti sve i da hoćemo - rekao je Tony. Par je zajedno sedam godina, od čega šest godina u braku. Prije nego što je sreo svoju Dudu, bio je u lošoj fazi života.

- Bio sam svugdje i nigdje, uglavnom u lošem društvu i s lošim navikama. Uz njezinu ljubav svega toga sam se riješio, no njoj je to vjerojatno bio veliki stres koji ju je koštao zdravlja. Njezin moždani udar, srećom bez ikakvih trajnih posljedica, prošli smo zajedno - otkrio je Cetinski za Gloriju. Tog 10. lipnja prošle godine, Dubravku je našao na podu u njihovoj kući u Radetićima blizu Svetog Lovreča. 

- Ta strašna slika mi se svako malo vraća, makar je nastojim izbrisati iz sjećanja. Taj trenutak sam pomislio da sam sve izgubio. Suprugu sam zatekao na podu, a pošto joj je tijelo bilo klonulo nakon epileptičkog napada, nisam bio siguran je li ona još ovdje ili nije - rekao je Tony. Dodao je kako je njezina duboka vjera u Boga pri tome puno pomogla. 

U Puli osnovana podružnica Bandićeve Stranke rada i solidarnosti

- U Opatiji smo jako povezani s redovnicima i časnim sestrama jer nam je stan u susjedstvu isusovačke crkve. Lani smo zajedno uređivali crkveni vrt i posadili u njemu kivi - izjavio je pjevač za Gloriju. Otkrio je i kako bi htjeli još djece jer je Dubravka, kaže, majčinski tip.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama