Show

Komentari 30

Cetinski otvorio školu pjevanja: Pjevat će se i Oliverove pjesme

Cetinski otvorio školu pjevanja: Pjevat će se i Oliverove pjesme

Osim što će dobiti prve korake osnovne glazbene naobrazbe i pjevanja, dobivaju taj dio šoubiz priče, plus tonska snimanja i eventualno jednog dana diskografski ugovor, kaže glazbenik

Godinama popunjava dvorane, a sada na poseban način želi vratiti onima koji vole njegovu glazbu. Pjevač Tony Cetinski (50) napravio je daljnji korak u svojoj karijeri i otvorio školu za pjevanje u Opatiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na taj će način pružiti priliku onima koji prije svega žele naučiti, ali i usavršiti svoje pjevanje.

- Škola će se razlikovati po tome što će uz osnove pjevanja, solfeggia, odnosno nekakve glazbene temelje graditi dva magistra glazbe. Uz to, razlika će biti što ću ja djecu regrutirati u trenutku kad se djeca profiliraju, razvijat će se škola dalje za studijska snimanja, prve probne snimke, upoznavanje sa studijima i plasman eventualnih polaznika naše škole na šoubiz tržište. To znači, diskografska kuća Hit Records uvijek je spremna pomoći mladima u njihovim karijerama i građenjima karijere - rekao je glazbenik za tportal.

- Osim što će dobiti prve korake osnovne glazbene naobrazbe i pjevanja, znači dobivaju taj dio šoubiz priče, odnosno moje satovi scenskog nastupa, plus tonska snimanja i eventualno jednog dana diskografski ugovor. Znači ne pušta se djecu da nauče pjevati pa kud koji, mili moji, nego se ciljano usmjeravaju prema svojim prereferencama i onome što žele, ali i u onome što je potražnja na glazbenom tržištu u cijeloj regiji - dodao je.

Upisi polaznika kreću 15. ožujka, a mjesto na kojem će škola raditi je Centar Gervais u Opatiji. 

- Uz skladbe Ive Robića, budući polaznici pjevat će i pjesme koje su pjevali i Toše Proeski, Oliver Dragojević... Ja već čujem kako će Oliverove pjesme dobro zvučati dok ih pjeva zbor uz pratnju gitare - kaže Tony. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

Najčitaniji članci