Show

Komentari 14

'Život ide dalje, ali kako ću ja? Aleksandra sanjam svaku noć'

'Život ide dalje, ali kako ću ja? Aleksandra sanjam svaku noć'

On je nama bio sve. Nemam ni odgovor zašto se to dogodilo. Da može, rekao bi mi: 'Imali smo šest najljepših godina, ništa se ne sekiraj. Čuvaj Lavića i budi hrabra za nas dvoje', rekla je supruga preminulog glumca

Prvak osječke drame, višestruko nagrađivani kazališni i filmski glumac Aleksandar Bogdanović, nastradao je u teškoj prometnoj nesreći 14. prosinca kada je na njega naletjelo osobno vozilo. Preminuo je od teške ozlijede glave četiri dana kasnije, a svojim je odlaskom u crno zavio svoju obitelj i kolege.

POGLEDAJTE VIDEO:

Udovica tragično stradalog glumca, Sena Krupić (40), još je potresena i u suzama. 

- Aleksandar, moja ljubav, je te večeri bio žrtva vašeg odgoja i napuhanih dječjih ega svih koji su tamo bili, kojima je to omogućeno. Što si mislio dječače kada si sa 100 km/h proletio kroz pješački prijelaz. Čula sam te. Čula sam zvuk koji je uništio moj i još mnoge živote - napisala je nedavno na društvenim mrežama.

U posljednjih mjesec dana u svemu joj najviše pomaže mama.

- Još se nemam snage vratiti u stan u kojem smo živjeli s Aleksandrom. Čak mi je nekako lakše kad sam sama jer još osjećam Aleksandrovu blizinu. Sanjam ga svaku noć, imao je neku smirujuću energiju - ispričala je za Story.

Unatoč strašnoj nesreći koja je zadesila nju i njezinu obitelj, Sena i dalje o svom suprugu ima samo riječi hvale.

- Pamtit ću ga po golemoj ljubavi koju je davao svima. Život ide dalje, svijet ide dalje... A kako ću ja dalje? Minutu po minutu, sat po sat. On je nama bio sve. Nemam ni odgovor zašto se to dogodilo. Da može, rekao bi mi: 'Imali smo šest najljepših godina, ništa se ne sekiraj. Čuvaj Lavića i budi hrabra za nas dvoje' - zaključila je neutješna Sena.

Bogdanović se iskazao u ulogama Čičikova u 'Mrtvim dušama', za koju je dobio i nagrada za glavnu ulogu na Festivalu vojvođanskih pozorišta 2009., kao i nagrada za glavnu ulogu viteza Oliver Urban na Marulićevim danima 2011. Bio je nominiran i za Nagradu hrvatskoga glumišta za sporednu mušku ulogu Levina u 'Ani Karenjinoj' 2014., te za glavnu mušku ulogu Georga u 'Tko se boji V.Woolf' INK Pula...

Branislav Smiljanić (22) iz Tenje je mladić koji je na Aleksandra naletio na pješačkom prijelazu i pobjegao s mjesta nesreće. Smiljanić je tom prilikom, vozeći neprilagođenom brzinom terenac Kia Sorento i u njemu troje prijatelja, teško ozlijedio Bogdanovića koji je, četiri dana nakon toga, preminuo od ozljeda glave. Dodatna je otegotna okolnost Smiljaniću bila što je automobil vozio iako nema položen vozački ispit, a kasnije se ispostavilo, to mu nije prva nesreća koju je skrivio.

Prvotno je slučaj pripao Općinskom državnom odvjetništvu koje je tražilo njegov pritvor kako ne bi opet počinio isto djelo, a teretilo ga se za izazivanje prometne nesreće sa teškom tjelesnom ozljedom i bijeg sa mjesta događaja, odnosno nepružanje pomoći ozlijeđenom u nesreći. Nakon smrti Bogdanovića, težina kaznenog djela se povećala i slučaj je dospio Županijskom državnom odvjetništvu koje je odmah naložilo istragu. U tijeku je sakupljanje dokaznog materijala, saslušanje svih osoba koje su bile u automobilu kojega je vozio Smiljanić te drugih svjedoka, a također se i čeka i prošireni obdukcijski nalaz preminulog Bogdanovića.

Odvjetništvo ima zakonski rok od šest mjeseci da protiv Smiljanića podigne optužnicu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci