Obavijesti

Show

Komentari 19

Zla Meghanina polusestra: Ovo dijete će zbližiti obitelj Markle

Zla Meghanina polusestra: Ovo dijete će zbližiti obitelj Markle
5

Vrlo je bitno da svi stave svoj ego sa strane. Meghan je napravila neke stvari mome ocu, ali u dubini srca volim ju i želim da budu dobro i ona i beba, rekla je Samantha

VIDEO

Nakon što je od svibnja uzastopno napadala i vrijeđala polusestru, vojvotkinju Meghan Markle (37), Samantha Markle (53) je odlučila malo popustiti, piše The Mirror. 

Kao i cijeli svijet, Samantha se oglasila povodom vijesti o Meghaninoj trudnoći. Kako mediji pišu, polusestra je sretna zbog Meghan te se nada da će dijete kraljevskog para zbližiti obitelj Markle. 

- Vrlo je bitno da svi stave svoj ego sa strane. Meghan je napravila neke stvari mome ocu, ali u dubini srca volim ju i želim da budu dobro i ona i beba - rekla je Samantha. 

Kako kaže, ne može reći ništa negativno o trudnoći jer je to prelijepa stvar. 

- Zaboravimo sve što se dogodilo i izgovorilo - dodala je. 

Royal tour of Australia - Day One

Također, Samantha se nada da će Meghan i njezin otac Thomas (74) izgladiti stvari kako bi i on mogao biti u djetetovom životu kada se rodi. 

- Bio je tako smiješan s nama kada smo bili djeca pa mislim da bi djetetu stvarno nedostajalo ako ga ne bi upoznao. Znam da ima veliko srce i želi biti dio toga - rekla je Samantha te dodala kako se nada da će sve nesuglasice same riješiti. 

Meganina polusestra je ovoga mjeseca bila u Londonu, ali ju nitko iz kraljevske obitelji nije primio. Došla je do Kensingtonske palače, ali ju je navodno osiguranje ispratilo. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin