Obavijesti

Show

Komentari 65

Zlatni udav: Glasajte za svog favorita i osvojite nagrade!

Zlatni udav: Glasajte za svog favorita i osvojite nagrade!
12

U tjednu nominacija izabrali ste top 10 osoba po kategoriji. Glasovati možete SMS-om od 1. do 7. veljače, kada ćemo objaviti po dva finalista u svakoj kategoriji

VIDEO

Željko Kerum, Gordan Jandroković, Slavko Linić, Radimir Čaćić, Tomislav Karamarko, Željko Jovanović, Ivo Sanader, Zoran Milanović, Jadranka Kosor i Milan Bandić. Njih ste nominirali u kategoriji političara. Od danas, 1. veljače, glasujte za svoje favorite: svi koji pošalju SMS poruku na broj 60024 (cijena SMS-a je 2,40 kn s PDV-om) sa šifrom osobe za koju glasuju i svojim imenom i prezimenom (npr.: zU01 Ivana Horvat) ulaze u bubanj za vrijedne nagrade.

U prvom krugu glasovanja, od 1. veljače do 7. veljače, tri sretnika koji su glasali SMS-om nagradit ćemo i Samsung Galaxy S III mobitelima. U petak, 8. veljače, objavit ćemo dva najveća udava u svakoj kategoriji. U drugom krugu nagradne igre, od 8. veljače, za vas smo pripremili tri Samsung LCD televizora. Svi koji glasuju SMS-om ulaze u oba kruga i mogu osvojiti glavnu nagradu, automobil Ford Fiesta Ambiente. U tjednu nominacija koje su trajale do jučer vodila se tijesna borba između najdosadnijih osoba u Hrvatskoj.

Vaši prijedlozi “pljuštali” su sa svih strana i u moru udava izdvojili smo po deset u sve tri kategorije. Za Tomislava Karamarka rekli ste da je iritantan i besmislen, na Čačića ste bijesni jer, iako je počinio krivično djelo, slobodno hoda Hrvatskom, a Jovanovića i Milanovića osudili ste zbog odnosa prema Crkvi i katoličkoj vjeri.

Još je neizvjesno kome će pripasti priznanje Zlatni udav i zato ne čekajte ni trenutak, nego posjetite našu internet stranicu www.24sata.hr/zlatni-udav i glasujte! Također, svaki dan nas pratite u dnevnim novima i na našoj internet stranici gdje ćemo vas obavještavati tko je dobio najviše glasova i kakav je tijek borbe. Isto tako, komentirajte zbog čega ste izabrali baš tog udava jer ćemo najzanimljivije i najduhovitije komentare objavljivati u novinama. U sljedećim danima objavit ćemo i top deset estradnjaka i televizijskih lica za koje možete također glasovati SMS-om.

Darujemo mobitele, LCD-e i automobil!

Nominacije su gotove i sad počinje glasovanje u dva kruga. Glasovati možete SMS-om od 1. do 7. veljače, kada ćemo objaviti po dva finalista u svakoj kategoriji. Svi koji sudjeluju u prvom krugu mogu dobiti tri mobitela Samsung Galaxy S III. U drugom krugu (8. - 14. veljače) birate dobitnika u svakoj kategoriji i možete dobiti tri Samsung LCD televizora, a svi koji glasuju u oba kruga ulaze i u izvlačenje za glavnu nagradu - automobil Ford Fiesta Ambiente.

Pošalji SMS poruku na broj 60024 (cijena SMS-a je 2,40 kn s PDV-om) sa šifrom osobe za koju želiš glasovati. 

Šifre za 'udave' su sljedeće: 

POLITIČARI:

Željko Kerum: zu01

Gordan Jandroković: zu02

Slavko Linić: zu03

Radimir Čaćić: zu04

Tomislav Karamarko: zu05

Željko Jovanović: zu06

Ivo Sanader: zu07

Zoran Milanović: zu08

Jadranka Kosor: zu09

Milan Bandić: zu10

LICE S EKRANA:

Daniel Delale. zu11

Vera Čudina: zu12

Branko Nađvinski: zu13

Barbara Radulović: zu14

Slavko Goluža: zu15

Mislav Bago: zu16

Hloverka Novak Srzić: zu17

Drago Ćosić: zu18

Zdravko Mamić: zu19

Kardinal Josip Bozanić: zu20

SHOWBIZZ SCENA: 

Fani Stipković: zu21

Martina Vrbos: zu22

Franka Batelić: zu23

Severina Vučković: zu24

Soraja Vučelić: zu25

Dikan Radeljak: zu26

Jelena Veljača: zu27

Marko Grubnić: zu28

Mia Begović: zu29

Luka Nižetić: zu30

Više o 'Zlatnom udavu' pročitajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...