Obavijesti

Show

Komentari 55

Zločesta mladenka: Povukla je vjenčanicu i pokazala gaćice

Zločesta mladenka: Povukla je vjenčanicu i pokazala gaćice
8

Lady GaGa snimljenim video uradcima, koje je počela objavljivati još u rujnu prošle godine, nastoji prikazati likove iz svog glazbenog videa za singl 'You And I'

VIDEO

Pjevačica i glumac u srpnju su proslavili prvu godišnjicu veze. Lady GaGa (26) i Taylor Kinney upoznali su se na snimanju spota 'You And I' u kojem su glumili ljubavnike.

Ovih dana zabljesnuli su u ulozi mladenke i mladoženje u njezinom novom modnom video uratku. Pjevačica snimljenim videima, koje je počela objavljivati u rujnu prošle godine, nastoji prikazati likove iz svog glazbenog videa 'You And I'.

Njezin peti filmić završava scenom u kojoj pjevačica povlači donji dio vjenčanice, a u prvom planu su njezine bijele gaćice i prozirne čarape. Na svojoj internetskoj stranici LittleMonsters.com Lady GaGa obožavatelje je 'počastila' fotografijom na kojoj se dečko i ona ljube u ulozi mladenaca.

Pjevačica je tijekom snimanja prvog videa pozirala u prirodnom izdanju noseći baletne papučice. U drugom videu bila je prekrivena metalnim žicama koje karakteriziraju njezin alter ego, muškarca Joea Calderonea.

Calderone u spotu puši, a potom se skida u gaće i majicu te otkriva grudi omotane ljepljivom trakom.

U trećem, koji je premijerno prikazan na pariškom Fashion Weeku, bila je odjevena poput sirene.

Njezin posljednji modni video objavljen je nekoliko dana nakon što ju je PETA kritizirala zbog nošenja krzna. Pjevačica je nedavno u Bugarskoj snimljena u pravom krznenom kaputu tijekom izlaska iz hotela.

- Svima koji pišu o tome je li moje krzno uistinu pravo - molim vas da spomenete i dizajnersku kuću Hermes. Hvala! - poručila je pjevačica PETA-i koja ju je nazvala izdajicom i usporedila s 'praznoglavom Kim Kardashian'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor