Obavijesti

Show

Komentari 18

Zlostavljanje i alkoholizam: Mračna strana braće Affleck

Zlostavljanje i alkoholizam: Mračna strana braće Affleck
4

Ben Affleck priznao je kako je završio liječenje od ovisnosti o alkoholu. U rehabilitacijskom centru završio je i 2001. godine, a njegovog mlađeg brata Caseya dvije žene su optužile za maltretiranje

VIDEO

Završio sam liječenje od ovisnosti o alkoholu, što je problem s kojim sam se borio u prošlosti i s kojim ću i ubuduće nastaviti boriti, riječi su kojima je Ben Affleck (44) započeo svoju ispovijest na društvenoj mreži.

- Želim živjeti život punim plućima i biti najbolji mogući otac svojoj djeci. Htio sam da da moja djeca znaju da nema ničeg sramotnog u tome da čovjek koji ima problem traži pomoć. Želio sam biti podrška svakome kome je takva pomoć bila potrebna, ali se plašio napraviti prvi korak - stoji u objavi.

Glumac se s alkoholizmom borio i 2001. godine. Tada se liječio u elitnom rehabilitacijskom centru 'Promises' za odvikavanje od droga i alkohola u Malibuu, čiji su ‘klijenti’ bili i glumac Charlie Sheen (51), pjevačica Britney Spears (35) i glumica Lindsay Lohan (30).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za mjesečni boravak u toj klinici potrebno je izdvojiti gotovo 400.000 kuna, a za privatan apartman čak 700.000 kuna.

Kriza u braku

Nije poznato je li njegova ovisnost o alkoholu kumovala trzavicama u braku s Jennifer Garner (44) s kojom ima kćeri Violet (11), Seraphine (8) i sina Samuela (5). 

Par je još 2015. godine, samo dan nakon proslave 10. godišnjice braka, objavio da će se razvesti. Tada se šuškalo da je razlog prekidu Benova afera s dadiljom Christine Ouzounian (31). Glumac je te optužbe odbacio i nazvao ih potpuno lažnima.

Jennifer Garner and Ben Affleck took there kids to a local park in Los Angeles, USA

Posljednjih nekoliko mjeseci strani mediji pisali su da je par na korak do pomirenja, a oglasio se i njezin otac. Prije tjedan dana objavili su kako se definitivno ne razlaze.

Osim što je volio zaviriti u čašicu, holivudski glumac navodno ima problem i s kockanjem.

Problematični brat Casey

Ben je priznao kako u obitelji ima dužu povijest borbe s ovisnostima. Njegov otac također je bio alkoholičar, a njegov mlađi brat Casey (41) koji je ove godine filmom 'Manchester By The Sea' osvojio Oscara za najbolju glavnu mušku ulogu, imao je problema sa zakonom.

89th Academy Awards - Oscars Awards Show

Naime, snimateljica Magdalena Gorka i producentica Amanda White svojedobno su tvrdile da ih je Casey seksualno uznemiravao i maltretirao.

Gorka je otkrila da joj je Casey tijekom snimanja dokumentarca predložio da spava u njegovoj sobi. Iako joj je rekao da će on spavati na kauču, on se tijekom noći ušuljao u krevet te je počeo dodirivati te ju je molio da spava s njim. Kada ga je odbila, priredio joj je pakao te je ponižavao i vrijeđao.

BAFTA Film Awards 2017 - After Party - London

White je tvrdila kako ju je na snimanjima maltretirao svojim seksualnim fantazijama, žene je nazivao 'kravama', a nju je kritizirao jer još nije postala majka.

Nakon toga ju je pokušao odvesti u krevet. Kada ga je odbila, zastrašivao ju je kako bi pristala na seks. Oba slučaja je riješio bez suda, nagodivši se. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje