Obavijesti

Show

Komentari 2

Znaju se prezenteri na Oscaru: Dolaze J.Lo, Craig, Charlize...

Znaju se prezenteri na Oscaru: Dolaze J.Lo, Craig, Charlize...
11

Na Oscaru će se pojaviti i Tina Fey, Amy Poehler, Brie Larson, Chris Evans, Whoopi Goldbergm, Maya Rudolph, Awkwafina i Constance Wu, Amandla Stenberg te Tessa Thompson

VIDEO

Nakon što je Kevin Hart (39) odustao od vođenja 91. dodjele Oscara, napokon su se otkrila prva imena izlagača na ceremoniji.

Nakon skandala s komičarom, Oscari neće imati voditelja...
Nakon skandala s komičarom, Oscari neće imati voditelja...

Nagađalo se da su glumci morali odustati od izlaganja na drugim dodjelama nagrada koje su se odvijale prije ove 'glavne', tako da će se na Oscaru pojaviti Awkwafina (29) i Constance Wu (36), Tina Fey (48), Amy Poehler (47), Brie Larson (29), Charlize Theron (43), Daniel Craig (50), Chris Evans (37), Whoopi Goldberg (63), Jennifer Lopez (49), Maya Rudolph (46), Amandla Stenberg (20) i Tessa Thompson (35). 

Budući da po prvi put nakon 30 godina nema voditelja ceremonije, veći je pritisak na osiguravanju kvalificiranih izlagača. Morali su se pripremati za Oscara pa je to razlog zbog kojeg se nisu pojavljivali na drugim ceremonijama. 

- Dobili smo nekoliko izvještaja i iskusili besmisleni pritisak Akademije i pokušaj kontrole nad dodjelama nagrada - piše u izjavi sindikata glumaca SAG-AFTRA. 

Graham Norton Show - London

Dirigent Gustavo Dudamel (38) i losanđeleška filharmonija nastupit će tijekom 'In Memoriam' dijela, a još uvijek nije dogovoreno koliko njih će nastupati uživo. Naime, prvo je bila riječ da će biti samo dva performansa, a zatim četiri. 

USA - Gustavo Dudamel Star Ceremony - Los Angeles

Podsjetimo se, 24. veljače na redu je dodjela filmske nagrade Oscar, a najviše nominacija imaju filmovi 'Roma' redatelja Alfonsa Cuarona i 'The Favourite' Yorgosa Lanthimosa. 

S NJIMA TREBA OPREZNO: Ovi horoskopski znakovi su najviše frustrirani, bolje im se nemojte zamjeriti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu