Show

Komentari 10

Zorannah: 'Stil prilagođavam tome kako mi se dečko odijeva'

Zorannah: 'Stil prilagođavam tome kako mi se dečko odijeva'

Jedna moja prijateljica kaže da ja nemam omiljeno jelo, nego da volim ono što moj dečko voli jesti. Ja sam s te strane totalno promjenjiva kategorija, rekla je Zorana i iznenadila pratitelje

Najpoznatija srpska blogerica i influencerica Zorana Jovanović (29), na društvenim mrežama poznata pod imenom Zorannah, već neko vrijeme je na meti 'hejtera' zbog svojih izjava. Srpski mediji raspisali su se da je 2020. godinu započela s 'odličnom izjavom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad su ju upitali kakav je njen stil odijevanja, ona je iznenadila odgovorom.

- Moj stil se mijenja iz godine u godinu i ovisi o tome s kakvim se dečkom zabavljam i kako se on odijeva. Jedna moja prijateljica kaže da ja nemam omiljeno jelo, nego da volim ono što moj dečko voli jesti. Ja sam s te strane totalno promjenjiva kategorija - rekla je Zorana kroz smijeh.

Zorana je nedavno u intervju rekla da bez dečka, odnosno ljubavi ne može živjeti. 

- Ljubav je najbitnija stvar u životu. Ja nisam kompletna ako nemam dečka, uglavnom sam jako neraspoložena ako nešto na tom polju ne štima ili ako nemam nikog. Svoj ljubavni status ne otkrivam, kao što nisam ni do sada - rekla je srpska influencerica. 

Jednom prilikom rekla je da ne bi bila s muškarcem koji zarađuje manje od nje.

- Žena uvijek treba djelovati manje moćno, manje zarađivati i da joj muž bude glavna preokupacija, a na njemu je da ona poželi biti moćna samo za njega - rekla je Zorannah koju prati 800 tisuća djevojaka i djevojčica diljem svijeta.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci