Obavijesti

Show

Komentari 175

Žorž u sedmom nebu: Marina ga je odbila pa se predomislila

Žorž u sedmom nebu: Marina ga je odbila pa se predomislila
1

VODI MARINU U SPLIT Pobjednik Big Brothera, Romano Obilinović želi brudet, ali mami će reći da spremi ono što njegova atraktivna djevojka najviše voli

VIDEO

Novac ću potrošiti skupa s Marinom. Iznos ćemo dijeliti popola, kaže pobjednik “Big Brothera” Romano Obilinović (36).

Bivši nogometaš osvojio je 183.700 kuna u osmoj sezoni reality showa. Ipak, nije mu iz prve pošlo za rukom da Marina Raguž (27) pristane na njegovu prosidbu u studiju. Iako je manekenka ljubovala s njim tijekom sedam tjedana, spriječila ga je da klekne pred nju u finalu.

Zaručnički prsten

- Vrijeme će pokazati što će biti s nama - kaže Obilinović, koji nije želio otkriti gdje je nabavio zaručnički prsten. Bivši nogometaš uskoro se vraća u rodni Split, gdje mu sugrađani pripremaju spektakularni doček.

- Prvo ću si uzeti malo odmora da dođem k sebi, a onda se vraćam poslu - kaže Romano, koji se brine o travnjaku Parka mladeži. Dodaje kako je malo 'puka' u kući i nema tog novca zbog kojeg bi ponovio to.

- Počastit ću i drage prijatelje, a moram podmiriti i neke dugove - iskren je Žorž. Splićanin dodaje kako nije očekivao pobjedu jer se bojao onih priča o njegovim problemima s alkoholom.

- Ja sam shvatio da sam zaljubljen u Marinu već nakon 15-ak dana u BB kući - kaže Romano. Nakon finala druženje BB stanara nastavilo se u lokalnom kafiću.

Dolazi s Marinom u Split

Slavlje je proteklo u veselom raspoloženju, a bivši nogometaš nije se odvajao od žene svog života. Iako nisu bili prisni kao u izolaciji i nisu se ljubili, stalno su izlazili ispred kafića i vrlo važno razgovarali.

- Trebala je pobijediti Marina. Da nije bilo nje, ne bih nikad toliko izdržao u BB kući - rekao je Obilinović. Čim je osposobio svoj mobitel, pobjednik BB-a se javio ocu Frani (67) u Split.

- Romano je. Jeste dobro, je li sve u redu? Ja sam dobro. Vidimo se brzo. Spremite mi sobu, dolazim u Split s Marinom - rekao je Žorž. Iako je tulum bio do jutra, javljanje ocu i majci Mariji (60) bilo je prioritet.

Fešta uz prstace

- Nazvao nas je s nepoznatog broja. Nakon 50 dana boravka u kući zaboravio je PIN mobitela, pa ga nije uspio uključiti - smije se pobjednikov otac. Dodaje kako ih je obradovala vijest da stiže s Marinom.

- Ona je divna, pametna i jako smirena. Njih dvoje bi bili idealan par - kaže otac Frano. U iščekivanju sina, a možda i nevjeste, za sina će pripremiti veliku feštu.

- Supruga će spremiti nešto po njegovu guštu. Romano najviše voli prstace, ali nije previše izbirljiv. Ako dođe s Marinom, sigurno će reći mami da spremi nešto što ona voli - kaže otac. Za Romana je glasala i hrvatska nogometna reprezentacija jer im je bio omiljeni lik.

Nema više nade za Marinu i mene. Ne znam zašto to ljudi uopće spominju kad sam rekao više puta, kaže Saša Muhek (29). Marinin bivši zaručnik kaže kako više nema pitanja za djevojku s kojom je pet godina živio u stanu.

- Više me ne zanimaju nikakva njezina objašnjenja, sve je jasno - kaže Saša. Dok je Marina slavila Romanovu pobjedu, Muhek se s prijateljima zabavljao u noćnom klubu.

- Ima se, može se - rekao je pozirajući s velikom bocom votke. Bivši zaručnik dotaknuo se i Romana.

Promijenio broj mobitela

- Ružan je osjećaj kad nekoga ne možeš pogledati u oči - rekao je aludirajući na nedavni susret s Obilinovićem u BB sudnici. Iako se Marina do zadnjeg trena nadala pridobiti zaručnika, on se, doznajemo, iselio iz zajedničkog unajmljenog stana.

- Otišao je. Pokupio je sve svoje stvari i promijenio broj mobitela - kaže izvor blizak Saši. Manekenka se tresla od šoka kad je shvatila da bivši zaručnik misli ozbiljno i da se nije pojavio niti u studiju.

- Najgore tek slijedi. Ne želim razmišljati, preživjet ću što god da bude - rekla je Marina. Dodaje da želi samo pola sata razgovora sa Sašom kako bi mu sve objasnila.

Slaba na nogometaše

- U BB kući sam se ponašala onako kako sam se osjećala. Ne mogu objasniti ni samoj sebi - kaže Raguž. Dodaje kako joj je falila bliskost, a nju je ostvarila s Romanom.

- Ti tamo u izolaciji nemaš osjećaj da nešto stvarno postoji vani - pokušava se opravdati manekenka koja se seksala s Romanom ispod plahti. Ovo joj navodno nije prvi put da je prevarila zaručnika.

Bivši nogometaš Perica Čabraja (20) tvrdi da su se intimno družili godinu dana. Upoznali su se u kafiću gdje je konobarila.

- Nakon nekoliko dana poznanstva tražila je moj broj mobitela. Vrlo brzo postala je izravna pa mi je počela slati seksi fotografije i poruke - kaže Perica. Dodaje kako ju nije odbio iako je znao za Sašu.

- Privlačila me jer je bila izazovna - kaže. 

Fatalna plavuša koja voli seksi igrice preko mobitela

Eksplodirat ću i želim te jako, neki su od SMS-ova koje je bivšem nogometašu Perici Čabraji (20), slala fatalna Marina. Iako je njezin zaručnik Saša na početku pronalazio opravdanja i govorio kako je sve photoshop, više ne vjeruje u njezine laži. Uz veliku podršku prijatelja Saša tulumari u noćnim klubovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija