Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Zrinka Cvitešić i L. Lučev u filmu se žestoko seksali

U filmu 'Na putu' Zrinka glumi stjuardesu koja je u vezi s kontrolorom leta kojeg tumači Leon Lučev. Problemi nastanu nakon što on otkrije vjeru

YouTube
Video: YouTube

Film 'Na putu' najnoviji je rad redateljice Jasmile Žbanić, koja je za 'Grbavicu' dobila Zlatnog medvjeda na Berlinaleu. Glavne uloge imaju Zrinka Cvitešić (30) i Leon Lučev (39), koji su već glumili zajedno u filmu 'Što je muškarac bez brkova'. Ona tumači ulogu stjuardese Lune, a on je kontrolor leta Amar. Par je u strastvenoj vezi sve dok se on ne okrene radikalnom islamu. Amar tada odlazi u kamp vehabija na Jablaničkom jezeru djeci držati računalne tečajeve. Luna i Amar zbog toga se sve rjeđe viđaju, a nakon što ga ona posjeti u kampu, shvaća da on više nije isti čovjek kojeg je voljela.
- I u mom novom filmu ljudi su htjeli biti nešto drugo, ali ih je struja naprosto povukla. Amar, kojeg igra Leon Lučev, htio je biti pilot, ali je izbio rat, morao je biti u jedinici, izgubio je svoje najbliže i na kraju je uspio postati samo kontrolor leta. Luna je stjuardesa koja je živjela u Bijeljini i njeni snovi su bili nešto veći - kazala je redateljica za portal Sarajevo.co.ba. Osim Zrinke i Leona u filmu glumi i Nina Violić (37). Film premijeru ima 27. veljače u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a biti će prikazan i na Berlinaleu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message