Show

Komentari 2

Zrinka Cvitešić postala je prva dama Amerike: 'Ponosna sam'

Zrinka Cvitešić postala je prva dama Amerike: 'Ponosna sam'

U predstavi glumi sa Zoë Wanamaker, koja utjelovljuje prvu damu Francuske. Na račun glumačkog para u britanskim tiskanim izdanjima redaju se pohvale, iako predstava u cjelini nije dobila dobre ocjene

U predstavi 'Two Ladies' napravljenoj po predlošku Nancy Harris, a u režiji Nicholasa Hytnera, za koju se neprekidno pripremala mjesec dana, Zrinka Cvitešić (40) ima ulogu 'svojevrsne Melanije Trump', američke prve dame.

Svečana premijera bila je u srijedu navečer u Londonu, a glumica se nakon predstave na crvenom tepihu pojavila u kreaciji dizajnerice Matije Vuice (61).

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrebaèki HNK s predstavom "Tko pjeva zlo ne mislim" gostovao na Dubrovaèkim ljetnim igrama

- U poslu, kao i u životu, ako slijediš svoje srce, znaš da si na pravom putu. Ili barem ja u to vjerujem. A ako se trudiš ostati na tom putu, ali i da budeš ponizan i iskren prema sebi i drugima, uspjeh će doći! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što mogu najaviti ovaj nevjerojatan, novi projekt. Imam veliku sreću da sam i ja dio njega i ponosna sam što se vraćam u svoj drugi dom: London - najavila je Zrinka početkom lipnja na društvenim mrežama objavivši službeni plakat predstave.

Niko Kranjèar, Zrinka Cvitešiæ i Dušan Buèan družili se nakon predstave "Tko pjeva zlo ne misli"

U predstavi glumi sa Zoë Wanamaker (70), koja utjelovljuje prvu damu Francuske. Na račun glumačkog para u britanskim tiskanim izdanjima redaju se pohvale, iako istovremeno predstava u cjelini nije dobila dobre ocjene. Dosta je prigovora na ubrzano zaplitanje i rasplitanje radnje te na nelogičnosti. 

Glumica je u vezi s Nikom Kranjčarom (35). Par je vezu započeo u Londonu 2014., gdje je on igrao nogomet, a ona glumila u kazalištu. Nogometaš je dolazio gledati njene predstave pa se u druženjima poslije kazališta rodila ljubav. 

Trenutačno živi na tri adrese jer u Zagrebu i Londonu radi, a njezin dečko igra za klub Glasgow Rangers pa često putuje i u Škotsku.

- Praktički živim u avionu - ispričala je glumica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci