Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Zrinka već pet mjeseci u vezi s kolegom Hercegom?

Lijepa glumica i pobjednica 'Ples sa zvijezdama' kaže kako nije istina da je u vezi s kolegom. Još 'hoda' s Michaelom Youngom...

A. Kreutz
Foto: A. Kreutz
0 komentara

Mlada glumica nakon producenta Michaela Younga sada navodno voli kolegu Ivana Hercega. Iako su Zrinka Cvitešić (28) i Herceg (26) oštro demantirali vezu te tvrde kako su samo prijatelji, par je već nekoliko mjeseci nerazdvojan. U utorak su viđeni kako šetaju u Maksimiru. Izgledali su vrlo prisno.
- Što mogu učiniti da se te snimke ne objave - bila je reakcija glumca poznatog po ulozi u filmu "Pjevajte nešto ljubavno". Dodaje kako mu je Zrinka najbolja prijateljica s kojom se poljubi, izađe i ode na ručak kao i sa svakim drugim.
- Kada je Zrinkin dečko ovdje, svi se zajedno družimo i odlazimo na ručak - rekao je Herceg i dodao kako je istina da svugdje idu zajedno, ali samo kao prijatelji. On, kako kaže, sa strane ima puno cura i dosta je aktivan. Zrinka i Ivan se poznaju tri godine, a najviše su se sprijateljili na prošlogodišnjim ljetnim igrama.
- Kod Ivana nisam bila u zadnje vrijeme. Bila sam samo jedan dan na kavi s njim na Bukovcu. Meni je dečko tu i nikako se ne bismo mogli toliko družiti - rekla je Zrinka za Story. 

Naši partneri pišu
Message