Show

Komentari 15

Žrtva neobičnog zločina: Ukrali mu make-up od 16,5 milijuna

Žrtva neobičnog zločina: Ukrali mu make-up od 16,5 milijuna

Mislili su da se radi o prvoaprilskoj šali, međutim Jeffree Star se nije nimalo šalio te je noć proveo u društvu agenata FBI-ja. Obožavatelji mu nisu povjerovali...

Jeffree Star (33) jedan je od najplaćenijih i najzapaženijih muškaraca u svijetu ljepote, poznat je još od vremena MySpacea, a kasnije je otvorio i YouTube kanal gdje ima više milijuna fanova. Na Instagramu ga prati čak 12,2 milijuna ljudi. Jeffree je vlasnik istoimenog make-up brenda 'Jeffree Star'. 

Na prvi april Jeffree je objavio na Twitteru da je proveo noć s agentima FBI-ja kako bi pronašli preprodavače make-upa, zbog tajminga objave većina obožavatelja mu nije povjerovala iako se on nimalo nije šalio. Objavio je na YouTube kanalu kako mu je netko ukrao make-up iz Magic Star kolekcije u vrijednosti čak 2,5 milijuna dolara (oko 16,5 milijuna kuna).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Te noći, oko jedan sat ujutro, provaljeno je u jedno od mojih skladišta i ukradeno mi je više od 2,5 milijuna dolara. Ovo je najveća krađa koju sam ikada doživio - ispričao je na svom kanalu te dodao kako je još uvijek šokiran zbog nemilog događaja.

Uvjeren je da se radi o insajderu, o čovjeku koji je bio zaposlen u njegovom skladištu, obratio se stoga FBI-ju za pomoć uvjeren kako će pronaći kradljivce te otkrio kako se jedna osoba već nalazi u zatvoru koju se povezuje s ovom krađom. Novu kolekciju je najavio prije otprilike dva tjedna stoga smatra kako je upravo to bio povod za 'akciju'.

NE TREBA IM VJEROVATI: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, iako će vas na prvu prevariti

Najčitaniji članci