Show

Komentari 10

Zsa Zsa objavila fotografiju bez šminke: 'Volim biti prirodna, a susjedi su navikli na ta izdanja'

Zsa Zsa objavila fotografiju bez šminke: 'Volim biti prirodna, a susjedi su navikli na ta izdanja'

Od ljeta uopće nisam 'pop star' verzija sebe! Ali kaj ja pričam, ja ni nisam pop star, napisala je Zsa Zsa u objavi koja je u samo jednom danu skupila preko pet tisuća lajkova

Jelena Žnidarić (26), poznata pod umjetničkim imenom Zsa Zsa fotografijom bez šminke izazvala je lavinu pozitivnih reakcija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Od ljeta i uopće nisam 'pop star' verzija sebe! Al' kaj ja pričam, ja ni nisam pop star, ima smisla. Ja sam samo popped star, puknuta k'o kokica  - napisala je Zsa Zsa uz fotografiju.

Dodala je i kako voli biti prirodna.

- Volim biti prirodna i slušati svoju intuiciju... a intuicija mi trenutno govori da se ne trebam šminkat', ni češljat' jer ionako sam stalno pod maskom i šiltericom, a susjedi su već navikli - napisala je pjevačica.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Zsa Zsa fotografirala bez šminke. Nakon prve takve objave priznala je da se bojala kako će javnost prihvatiti njezine akne. No izazvala je pozitivne reakcije, baš kao i ovaj put.

Pratitelji su najnoviju objavu dočekali komplimentima i komentarima podrške. 

- 'Predivna si', 'Ne treba lijepoj ženi šminka', 'Bravo djevojko draga', 'Prirodna ljepota je in', 'Prelijepa i sa šminkom i bez nje' - pisali su njezini obožavatelji. 

Objava je u samo jednom danu skupila preko 5 tisuća lajkova. 

Klikni OVDJE za još super videa u Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci