Obavijesti

Show

Komentari 46

Zuhra o Večernjoj školi: Plaćali su samo Pervana, ostale nisu

Zuhra o Večernjoj školi: Plaćali su samo Pervana, ostale nisu
10

Zuhra je istaknuo kako je HRT 'Večernju školu' smatrao nižom kategorijom jer emisija nikada nije imala zadani tekst. Rekao je da je htio raditi nešto ozbiljno za ozbiljne novce pa je pokrenuo vlastiti show

Glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra (57) gostovao je u Podcast Inkubatoru u kojem se osvrnuo i na 'Večernju školu' i njegov odnos s kolegom Željkom Pervanom (57).

Istaknuo je i kako su zapravo zarada i novac bili razlozi prestanka njegove suradnje s 'Večernjom školom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Problem je nastao kada je to postala ozbiljna produkcija i pisalo je autor Željko Pervan. Svi koji smo u tom poslu znamo da novac uvijek dobije autor kad se projekt proda. Onda sam ja postavio pitanje zašto se mi ostali ne bismo potpisalo kao koautori, jer on nikada nije pisao tekst, sve smo govorili iz glave. To je sve bila improvizacija - ispričao je Zuhra.

Dodao je kako je HRT 'Večernju školu' smatrao nižom kategorijom jer emisija nikada nije imala zadani tekst i sve je bilo nepredvidivo. Glumac je iskreno rekao da je htio raditi nešto ozbiljno za ozbiljne novce i tada je počeo s projektom 'Zuhra show'.  

Pervan o incidentu: Ma nisam nikog napao, samo sam otišao
Pervan o incidentu: Ma nisam nikog napao, samo sam otišao

- Novci su bili kada se taj projekt proda jer tada autor dobije novce a mi ostali kikiriki. I tu smo se razišli i tada sam počeo raditi 'Zuhra show' i rečeno mi je tada da ne mogu raditi na dvije televizije iako su to različiti formati. Vinko i Pervan su rekli da ne mogu raditi i Zuhra show i 'Večernju školu' jer je direktor HRT-a Mirko Galić tako rekao i to mi je bio šok. Poslije 10 godina sreo sam Galića i podsjetio ga na to kako sam otišao i zašto, a on mi je odgovorio kako to nije uopće bila njegova odluka - ispričao je Zuhra. 

Slavko Midžor/PIXSELL

No, za 24sata Zuhra je istaknuo kako mu je uloga Aljoše iz 'Večernje škole' najdraža.

- Aljoša je moj početak, moja velika sreća. To mi je bio jedan od najdražih likova u životu, ali to ne znači da me toliko obuzeo da sam stalno u tom liku - rekao je. Publika na prostoru bivše Jugoslavije show je na više nacionalnih televizija pratila od 1995. godine.

Pervan radi skečeve za Škoru: 'Ma želim samo dobro zaraditi'
Pervan radi skečeve za Škoru: 'Ma želim samo dobro zaraditi'

 Mislim da smo i Pervan i ja radili u trenucima kad je to zaista bila naša velika želja i entuzijazam. Morao si se snaći u svakoj situaciji. Bilo je dosta improvizacije što bi značilo da je to bio teži format nego kad imaš napisan tekst. Mislim da to do danas još nitko nije objasnio - rekao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...