Show

Komentari 4

Zvala mamu da joj kaže da je prošla pa saznala da je umrla

Zvala mamu da joj kaže da je prošla pa saznala da je umrla

Zbog te vijesti Jannah ne samo da je odmah počela plakati već je bila utučena i nije mogla vjerovati onome što je čula. Članovi žirija počeli su je tješiti, grliti i pružati podršku

Jannah iz Indonezije natjecala se u glazbenom reality showu 'Liga Dangdut Indonesia'. Svojim vokalnim sposobnostima oduševila je žiri i raznježila ih. Nisu puno dvojili već su je odmah rekli kako je prošla u daljnji krug natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

S obzirom na to da joj majke pati od dijabetesa i kako je to već u poodmakloj fazi, Jannah je imala veliku želju - pobijediti, kako bi osvojenim novcem platila mamino liječenje. Iz produkcije su se sjetili kako bi mogli pozvati Hannahinu majku usred programa kako bi odmah čula prekrasne vijesti o prolasku dalje.

Međutim, razvoj situacije bio je potpuno drukčiji. Nije se javila, odnosno ona nije bila ta koja je podignula slušalicu. Umjesto njene majke, javio se Jannahin ujak koji joj je rekao najgoru informaciju. Njena je majka preminula. 

- Jannah, tvoja majka je bila jaka, kao što i ti sada moraš biti, kako bi brinula o svojoj obitelji. Voljeli smo je, ali je, nažalost, Allah volio više i prizvao je k sebi. Tvoja majka je preminula - rekao je ujak nećakinji i svima u studiju.

Zbog te vijesti Jannah ne samo da je odmah počela plakati već je bila utučena i nije mogla vjerovati onome što je čula. Članovi žirija počeli su je tješiti. Otkako joj je preminula majka, tinejdžerica je aktivna na društvenim mrežama i ispod jedne fotografije napisala je: 

- Nastavi se smijati, nadam se da ćeš se smijati i u raju također. 

Jannah je još uvijek u natjecanju i ima šansu pobijediti. Na profilu na Instagramu pozvala je ljude da glasuju za nju, a pratitelji su joj pisali poruke podrške.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci