Obavijesti

Show

Komentari 163

'Zvala sam Sašu da mi izliječi leđa, a on je ostao i oženio me'

'Zvala sam Sašu da mi izliječi leđa, a on je ostao i oženio me'
2

BRAČNA IDILA Tihana i Saša čak niti u razmiricama nisu nikad pomišljali na razvod. kad je Zalepugin bio na operaciji, ona je bila neutješna

VIDEO

U Okrugljaku smo 1992. imali svadbeni ručak, pa smo tamo proslavili i srebrni pir, rekla je Tihana Harapin Zalepugin (66). Par je još od kolovoza razmišljao kako će proslaviti važan im dan. Odlučili su se za slavlje s najbližim prijateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Tihana i Saša Zalepugin (86) upoznali su se 1975. na Hvaru. Saša je tad bio megapopularan televizijski voditelj, a Tihana je nosila reviju na Model’s festu koji je on režirao.

– Sve smo se gurkale, imponirao nam je. Nakon toga smo se često sretali a ubrzo se i sprijateljili – kaže Tihana.

Zalepugin se već tad bavio radiestezijom. Kad je Tihana osjetila bolove u leđima, pozvala ga je da joj pogleda stan. Saša je vidio da spava na energetskom čvoru i savjetovao joj da premjesti krevet, pozdravio ju je i otišao.

- Drugi put me pitao hoću li ga opet pozvati doma kad ozdravim. Pozvala sam ga jedan četvrtak i ostao je do danas – prisjeća se modna agentica

. U 42 godine poznanstva i 25 godina braka nikad se nisu posvađali niti pomislili na razvod. Rijetko se razdvajaju. Na kratko ih je početkom ove godine odvojila bolest. Saša je, naime, operirao kuk, a Tihana bila neutješna dok joj nisu rekli da je operacija dobro završila.

Tulumarili s najmilijima

Na važno im slavlje pozvali su Tihanina kuma Zorana Škugora, njezinu prijateljicu Loredanu Bahorić sa suprugom, matičara Dragu Muhića sa suprugom Vesnom te fotografa Ivana Cobru Balića. Počeli su ručkom, a iz restorana izašli kasno u noć jer su pretresali sve što se događalo u 25 godina.

Tihanu su željeli svi muškarci, a ona je uz sebe htjela samo Sašu

Postala sam gospođa Zalepugin prekasno da bismo imali djece, a samo sa Sašom sam ih željela. I ne žalim zbog toga. Ne imati djecu bila je moja odluka, rekla nam je Tihana. Leptiriće su, dodaje, osjetili odmah, ali prije nego što su ušli u vezu, bili su prijatelji i suradnici 13 godina. 

Jednom je s prijateljicom otišla na večeru u kineski restoran. Onaj u koji je Saša dolazio svaku večer. Sjedio je za susjednim stolom i pogledi su im se sreli.

– Napokon sam shvatila ‘to je to’, a i on je u meni vidio da sam ja ta - priča Tihana, koju su muškarci uvijek salijetali, ali ona je željela samo Sašu.

'Pogledi su im se sreli u kineskom restoranu i od tada su skupa'

- Imala sam dosta udvarača, ali bila sam preozbiljna za svoje godine. Rano sam ostala bez roditelja i morala sam raditi za sebe. Nisam imala vremena za izlaske s muškarcima - rekla je. 

Njihovih 25 godina braka puni su razumijevanja jedno za drugo. Ako jedno ne stigne skuhati, drugo uskače. Poštuju se i vole kao i prvog dana. I jednako su im važni zajednički trenuci, kao i oni kad je svatko sam.

– Saša ponekad bude sam na moru, a ja volim tri puta godišnje po tjedan dana sama švrljati po New Yorku. Oboje znamo biti sami, ali i uklopiti se u društvo – kaže Tihana. Modna agentica ne voli govoriti o poklonima. Kaže da ju je za obljetnicu Saša iznenadio sitnicom, kao i ona njega.

– Puno toga poklanjamo si svaki dan, stalno si radimo neka zadovoljstva. Važno je samo da smo skupa – kaže Tihana.

Sretna je, živi život kakav je željela. Nakupilo se, priznaje, godina, ali time se ne zamara. Godine, smatra, treba ispuniti životom, a ne život godinama.

25 godina bez ijedne prave svađe

Njihovo je vjenčanje 1992. bilo jako popraćeno u medijima. Najdugovječniji su bračni par koji u 30 godina ljubavi nije imao ni jednu ‘pravu’ svađu. Iako među njihovim prijateljima ima i razvedenih, u domu Saše Zalepugina riječ ‘razvod’ ni jednom se nije spomenula. Jedno drugome su velika podrška. Oboje obožavaju životinje i imaju psića Mini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...