Obavijesti

Show

Komentari 4

Zvijezda Big Brothera: Zbog anoreksije sam zamalo umrla

Zvijezda Big Brothera: Zbog anoreksije sam zamalo umrla
5

Nikki Grahame, bivša natjecateljica Big Brothera, progovorila je o svojoj teškoj borbi s anoreksijom od sedme godine. Djetinjstvo je provela u bolnicama i psihijatrijama

VIDEO

Kada je imala samo osam godina, bivša natjecateljica Big Brothera, Nikki Grahame (29) završila je u bolnici zbog teške anoreksije. Voditeljica na radiju Foxy zbog toga neće moći imati djecu i boluje od osteroporoze. Nikki je napisala knjigu o svojoj borbi s anoreksijom u kojoj govori o tome kako je grozno patiti od poremećaja prehrane.

- Bila sam na skeniranju mozga i specijalisti su mi rekli da je moj poremećaj genetski. Poremećaji prehrane također se mogu pojaviti zbog zlostavljanja ili trauma u obitelji. Anoreksija i bulimija imaju toliko zajedničkog, gotovo je postalo moderno imati jedno od toga. Mislim da neki ljudi mogu usvojiti poremećaje u prehrani kao neku vrstu jedinstvenosti, a to je jako tužno jer se jednostavno ne isplati - kaže Nikki koja je anoreksiju dobila sa sedam godina, a s osam je završila u bolnici.

Nakon toga je primljena na dječju psihijatriju jer je, kako kaže, umirala. Tamo je provela šest mjeseci te je prošla razne oblike terapija kako bi dobila na težini.

- Nisam mislila da sam dovoljno dobra. Morala sam hodati u hulahopkama i mislila sam da sam deblja od drugih djevojaka. Zatim je moja majka podnijela zahtjev za rastavu i djed mi je umro u to vrijeme. Vjerujem da je sve to uzrokovalo moje poremećaje prehrane - kaže Nikki koja se sa šest godina bavila gimnastikom.

Danas, kako kaže, živi normalnim životom zahvaljujući Big Brotheru jer joj je sudjelovanje u tom showu pomoglo kreirati nekakav život jer joj je nakon izlaska iz bolnice bilo teško pronaći posao i uspostaviti kontakte s ljudima zato što je odrasla u institucijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'